به گزارشافکارخبر،دکتر محسن زهرایی افزود: سالانه ۱.۵ میلیون کودک در ایران متولد می شوند که در سن ۴ ماهگی در کنار سایر واکسن ها واکسن تزریقی فلج اطفال نیز دریافت خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه بیماری فلج اطفال در سال ۲۰۱۵ میلادی به جز دو کشور افغانستان و پاکستان در هیچ کشور دیگری مشاهده نشده است، اظهار داشت: با توجه به همجواری ایران با این کشورها و تردد زیاد اتباع آنها به ایران به توصیه سازمان بهداشت جهانی و کمیته کشوری ایمن سازی، مقرر شده است واکسن خوراکی فلج اطفال نیز همچنان مورد بهره برداری قرار گیرد.
زهرایی ادامه داد: مصرف واکسن تزریقی فلج اطفال سابقه طولانی در کشورهای توسعه یافته دارد و گرانقیمت بوده و در دنیا با محدودیت مواجه است که خوشبختانه با حمایت دولت و به خصوص وزیر بهداشت و همچنین تامین منابع مالی این میزان واکسن سالانه از کشور هلند وارد ایران شده و به مصرف خواهد رسید.
وی افزود: نوع این واکسن نیز مورد تایید سازمان بهداشت جهانی بوده و فرآیند خرید آن از طریق سازمان یونیسف انجام شده است.
رئیس اداره بیماری های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت با اشاره به اینکه همزمان با ورود و تزریق این واکسن کار تولید واکسن تزریقی فلج اطفال در کشور نیز آغاز شده است، گفت: برنامه تولید داخلی این واکسن با کمک موسسات داخلی همچون انستیتو پاستور و موسسه تحقیقات واکسن و سرم رازی با مشارکت سازمان بهداشت جهانی در دست اقدام است و درصدد هستیم این واکسن تزریقی را نه تنها برای رفع نیاز داخلی بلکه برای تامین نیاز سایر کشورهای منطقه تولید کنیم.
زهرایی در پایان خاطرنشان کرد: کودکان بالای ۴ ماه نیاز به دریافت این واکسن ندارند و برای کودکان ۴ ماهه نیز در سراسر کشور به صورت رایگان تزریق خواهد شد.
شناسه خبر:
۴۴۷۵۵۵
واکسن تزریقی فلج اطفال وارد کشور شد
رئیس اداره بیماری های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت، گفت: از این هفته واکسن تزریقی فلج اطفال در برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد که پیش تر به صورت واکسن خوراکی بوده است.
۰