![هکر معروف اصفهان دستگیر شد](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/FTpDcA3OomwT/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwb8gXQLzm0KVkbz182Z_RjPhaRqCI9JPJbm3dleJbeMqXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVy5MTpXhwBwp_T-CgKqtqLQ,,/n00440152-b.jpg)
به گزارشافکارخبر،سرهنگ " سید مرتضی مرتضوی " رییس پلیس فتا اصفهان با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر اینکه سیستم های رایانه ای شرکت او هک شده و فردی به انها نفوذ کرده است موضوع در دستور کار این پلیس قرار گرفت.
وی افزود: ماموران موفق شدند با انجام یکسری اقدامات تخصصی در فضای مجازی متهم را شناسایی و دستگیر کنند.
سرهنگ مرتضوی بیان نمود: متهم هنگامی که با مدارک و مستندات پلیس روبرو شد صراحتاً به بزه انتسابی اقرار و انگیزه خود را انتقام جویی و رقابت شغلی عنوان داشت.
رئيس پليس فتاي اصفهان در پايان به شهروندان توصيه کرد :از رمزهاي تركيبي كه شامل حروف،اعداد و كاراكتر مي باشد استفاده نماييد، بر روي سيستم هاي رايانه اي آنتي ويروس هاي اورجينال و بروزشده نصب نماييد،از فايروال هاي سخت افزاري و يا نرم افزاري جهت جلوگيري از نفوذ هكرها به سيستم هاي رايانه اي استفاده كنيد.