به گزارشافکارنیوز،مهدی نوید ادهم دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «آیا مطابق قوانین و آیین نامه داخلی مدارس، امکان اخراج دانشآموز از مدرسه وجود دارد؟»، اظهار داشت: دانشآموزانی که به هر دلیلی به قانونمندی مدرسه توجه نکنند و وظیفه دانشآموزی خود را انجام ندهند، به گونههای مختلف با آنها برخورد میشود.
وی افزود: در نخستین اقدام تذکر از سوی معلم و مدیر مدرسه داده میشود و سپس خانواده دانشآموز در جریان این اقدامات قرار خواهند گرفت و اگر این اقدامات اثربخش نبود، شورای مدرسه میتواند برای اخراج آن دانشآموز تصمیمگیری کند که این اقدام هم بر اساس آییننامه اجرایی مدرسه با اطلاع اولیای دانشآموز خواهد بود.
نوید ادهم ادامه داد: اگر جابهجایی دانشآموز از یک مدرسه به مدرسه دیگر هم اثربخش نباشد، آن وقت اختیار به منطقه آموزش و پرورش داده شده است که در شرایط استثنایی میتوانند برای مدتی دانشآموز را از مدرسه دور کنند؛ اصل بر این است که در مدرسه و منطقه مشکل مرتفع شود.
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه اصل بر اخراج دانشآموز از مدرسه نیست، گفت: تلاش میشود تا مشکل دانشآموز با مشاوره و همراهی خانواده در مدرسه حل و فصل شود، اگر آن هم اثر بخش نبود به تشخیص مدرسه و منطقه، مدت زمانی اخراج در نظر گرفته میشود.
بر اساس قوانین اجرایی و داخلی مدارس، در هر شرایطی امکان اخراج مستقیم دانشآموز از مدرسه وجود ندارد و برای انجام اخراج موقت یا جابهجایی از مدرسه به مدرسهای دیگر حتماً باید شورای مدرسه تشکیل و برای آن دانشآموز تصمیمگیری شود.
شناسه خبر:
۴۱۶۵۳۵
شرایط اخراج موقت دانشآموز از مدرسه
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: برای دانشآموزی که به قوانین مدرسه توجه نمیکند، پس از چند مرحله تذکر، در شرایط استثنایی به منطقه آموزش و پرورش اختیار داده شده است که میتوانند برای مدتی او را از مدرسه دور کنند.
۰