به گزارشافکارنیوز،دکتر محمد جواد فاطمی در چهارمین همایش کشوری سوختگی که روز چهارشنبه در مرکز همایش های رازی برگزار شد، افزود: متأسفانه در عرصه پیشگیری از سوختگی مشکلات متعددی داریم و پس از سوختگی نیز بیماران به صورت ناقص درمان میشوند و در مرحله آخر یعنی بازتوانی نیز کاری برای بیماران سوخته صورت نمیگیرد.
وی تصریح کرد: وزارت بهداشت هزینه اشتباهات ارگانهای مختلف را میپردازد یعنی اقدامات پیشگیرانهای که باید توسط شهرداری، وزارت صنعت و معدن و تجارت و وزارت نیرو صورت گیرد انجام نمیشود و فشار زیادی به علت حوادثبه وزارت بهداشت تحمیل میشود.
فاطمی تاکید کرد: افرادی که دچار سوختگی میشوند معمولاً از قشر فقیر هستند و هزینه درمان خود را ندارند و به همین علت فشار مالی زیادی به وزارت بهداشت تحمیل میشود بنابراین توجه زیادی به این بخش صورت نمیگیرد و باز به همین علت اتفاق خاصی در حوزه سوختگی روی نمیدهد.
دبیر علمی چهارمین همایش کشوری سوختگی تصریح کرد: مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران تلاش میکند تا برای سوختگی و مشکلات آن زمان بگذارد و هزینه کند و امیدواریم این هزینه با تأثیری که گذاشته میشود جبران شود.
وی افزود: امسال حدود ۱۲۰ مقاله به دبیرخانه همایش کشوری سوختگی رسیده است که کیفیت این مقالات در قیاس با گذشته افزایش یافته ولی هنوز کیفیت مطلوب را ندارند و بسیاری تکراری بوده یا ترجمه شدهاند.
وی گفت: مراکز سوختگی سطح کشور به علت وجود نمونه های متعدد چنانچه برنامهای مدون داشته باشند میتوانند تحقیقات خوبی ارایه دهند.
فاطمی خاطرنشان کرد: متأسفانه اغلب تحقیقات ما منجر به چاپ مقاله میشود و ابتر باقی میماند و مرکز تحقیقات نیز از این مشکل مبرا نبوده است. بنابراین امیدواریم تحقیقات ما به نحوی صورت گیرد که شنونده بینالمللی داشته باشد.
وی گفت: گاهی از من خواسته میشود چند میهمان خارجی دعوت کنیم تا همایش شکل بینالمللی پیدا کند ولی من معتقدم کنگرهای بینالمللی است که شنونده بینالمللی داشته باشد.
شناسه خبر:
۳۹۷۸۸۷
افراد فقیر بیشتر می سوزند
دبیر علمی چهارمین همایش کشوری سوختگی، تاکید کرد: افرادی که دچار سوختگی میشوند معمولا از اقشار فقیر جامعه هستند که هزینه درمان ندارند و به همین علت فشار مالی زیادی به وزارت بهداشت تحمیل میشود.
۰