به گزارشافکارنیوز،«مریم زارعی» افزود: اشتهای کودکان بعد از دیدن تبلیغات غذاهای صنعتی از تلویزیون افزایش یافته و به خوردن اینگونه محصولات تشویق می شوند درحالیکه مصرف آن برای کودکان بسیار مضر است.
وی با بیان اینکه سرگرمی های بی تحرک مانند تماشای تلویزیون می تواند یکی از عوامل مهم چاقی در کودکان باشد، خاطرنشان کرد: تحقیقات متعدد روی کودکان در کشورهای چین و آمریکا نشان داده است که تبلیغات محصولات تجاری غذایی شامل نوشابه های گازدار و چیپس های نمکی موجب می شود کودکان پول توجیبی های خود را صرف خرید این محصولات کنند.
کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اضافه کرد: تحقیقات دیگری در انگلیس نیز نشان داده است که این آگهی ها تمایل کودکان را به مصرف غذاهای چرب و شیرین افزایش می دهد.
زارعی با بیان اینکه آکادمی اطفال آمریکا بر ضرورت ممنوعیت پخش این قبیل آگهی های تبلیغاتی به عنوان راهکاری مناسب برای مقابله با چاقی در کودکان تاکید کرده است ، افزود:عوامل دیگری مانند همکاری والدین با کودکان برای تهیه غذاهای تبلیغ شده نیز در چاقی کودکان موثر است.
شناسه خبر:
۳۱۳۱۱۵
نقش تبلیغات درترویج تغذیه ناسالم
کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به نقش تبلیغات محصولات غذایی رسانه ها در انتخاب تغذیه کودکان گفت: این گونه تبلیغات رسانه ای کودکان را به انتخاب تغذیه ناسالم تشویق می کنند.
۰