علاقمندان به بازی‌های رایانه‌ای دنیا را متفاوت می‌بینند

به گزارش افکارنیوز، محققان دانشگاه Duke بر اساس بررسی جدید خود دریافتند، در ساعت‌هایی که یک کاربر پشت کنسول بازی به‌سر می‌برد و بازی رایانه‌ای مورد علاقه خود را انجام می‌دهد نه تنها انگشتان او برای کنترل بازی به کار گرفته می‌شوند، بلکه مغز کاربر نیز به طور دایم درگیر است تا بتواند بهترین و سریع‌ترین عکس‌العمل‌ها را در موقعیت‌های مختلف نشان دهد.

به گزارش فارس به نقل از سلولار – نیوز، " گرِگ اپلباوم(Greg Appelbaum) یکی از پرفسورهای رشته روانشناسسی در دانشکده پزشکی این دانشگاه توضیح داد: «علاقمندان به بازی‌های رایانه‌ای دنیا را متفاوت می‌بینند. آن‌ها قادرند از یک صحنه بصری اطلاعات بیشتری را استخراج کنند».

این روزها بسیار دشوار است که بین دانشجویان شخصی را پیدا کنیم که به بازی‌های رایانه‌ای علاقه‌ای نداشته باشد. اما در مطالعات گسترده‌تری که " استیفن میتروف(Stephen Mitroff) از محققان آزمایشگاه شناخت بصری در دانشگاه Duke انجام داد مشخص شد که ۱۲۵ دانشجو در این مرکز سراغ بازی‌های رایانه‌ای نمی‌روند یا به ندرت از آن‌ها استفاده می‌کنند.

در این بررسی هر یک از شرکت‌کنندگان موظف بودند یک کار حافظه‌ای حسی بصری انجام دهند که در آن افراد باید از ۸ حرفی که در مقابلشان بود ظرف یک‌دهم ثانیه یک آرایش دایره‌ای درست می‌کردند. در پایان این بررسی مشخص شد که در بازه‌های زمانی مشخص، آن دسته از افرادی که بازی‌های رایانه‌ای انجام می‌دادند نسبت به گروه دیگر موفق‌تر عمل کرده‌اند.

دیگر بررسیهایی که پیشتر در این زمینه انجام شده بود نشان میداد که علاقمندان به بازیهای رایانهای سریعتر از دیگران به محرکهای بصری پاسخ میدهند و نسبت به آن دسته از افرادی که سراغ بازیهای رایانهای نمیروند، میتوانند در آن واحد آیتمهای بصری بیشتری را شناسایی کنند.