به گزارش افکارنیوز به نقل از مهر، مرتضی رئیسی با بیان این مطلب افزود: سرانه فضای آموزشی هر دانش آموز از سال ۱۳۸۴ تاکنون، هشت دهم مترمربع افزایش یافته است. در حال حاضر ۱۲ میلیون و ۳۰۰ هزار دانش آموز در کشور مشغول تحصیل هستند که با تقسیم کردن این تعداد دانش آموز بر ۵۴ میلیون متر مربع فضای آموزشی سرانه فضای آموزشی به ۴.۳ مترمربع رسیده است.

وی ادامه داد: پیش از انقلاب سرانه فضاهای آموزشی برای هر کلاس ۸۰ متر مربع بوده است که در حال حاضر این عدد به ۱۵۸ متر مربع رسیده است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره اقدامات این سازمان برای تخریب و نوسازی مدارس شهر تهران گفت: متاسفانه و به رغم اینکه مدارس تهران به عنوان پایتخت کشور، وضعیت مناسبی ندارند و براساس سرشماری سال ۱۳۸۵،۱۳ درصد فضاهای تخریبی متعلق به شهر تهران است درصدد هستیم تا با اقدامات مناسب و اختصاص بودجه این مدارس را نوسازی و مقاوم سازی کنیم.

به گفته رئیسی، استان تهران دارای یک میلیون و ۷۰۰ هزار متر مربع زیربنای فضاهای آموزشی تخریبی بوده که تقریبا نیمی از آن متعلق به شهر تهران و مابقی هم در شهرستان های استان تهران بوده است.


وی در پاسخ به این سوال که چه زمانی مقاوم سازی و نوسازی مدارس کشور به اتمام می رسد، گفت: بررسی و مطالعات لازم برای مقاوم سازی کلاسهای درس انجام شده است و تاکنون نیز ۲۲ هزار کلاس درس مقاوم سازی شده و ۶ هزار و ۵۰۰ کلاس درس نیز تا پایان سال مقاوم سازی خواهد شد