به گزارش افکارنیوز، دکتر عباس صداقت در گفتوگو با ایسنا گفت: تهدیدی که به ویژه جوانان و نوجوانان را در معرض خطر قرار میدهد، افزایش استفاده از مواد روانگردان و محرکهاست؛ چرا که این مواد به طور غیرمستقیم میتوانند عاملی برای ارتباطات جنسی محافظت نشده و به دنبال آن افزایش خطر ابتلا به ایدز باشند.
وی افزود: بر این اساس افراد نباید هر ماده شیمیایی را به راحتی از دیگران بپذیرند و اگر قرار است دارویی مصرف شود باید با تجویز پزشک بوده و از داروخانه تهیه شود.
رییس اداره ایدز وزارت بهداشت ادامه داد: ممکن است در مورد روانگردانها باور غلطی بویژه میان جوانان و نوجوانان وجود داشته باشد از جمله آن که از روانگردانها در میان زنان به عنوان داروی لاغری، میان دانشجویان به عنوان داروی شب امتحان و داروهای نشاط آور و نامهایی از این قبیل یاد شود.
وی افزود: برای بازاریابی این مواد از عناوین فریبنده استفاده میشود و طبیعی است که باید مراقب بود و نباید هر ماده و داروی شیمیایی را ندانسته مصرف کرد.
شناسه خبر:
۱۵۹۷۰۳
بازاریابی روانگردانها تحت عناوین دارویی مختلف
رییس اداره ایدز وزارت بهداشت نسبت به مصرف روانگردانها تحت عناوینی نظیر داروی لاغری برای زنان و افزایش قوای جسمی در مردان، داروی شب امتحان، داروی نشاط آور و غیره و به دنبال آن افزایش خطر ابتلا به ایدز هشدار داد.
۰