مجید نامجو افزود: در این موکبها خدمات مختلفی از اختصاص اتاق «کودک و مادر»، مهد و اتاق بازی کودکان، توزیع بستههای بهداشتی ویژه خانمها، خدماتدرمانی و پزشکی، توزیع بستههای فرهنگی، خدمات طب ایرانی-اسلامی و ترجمه و... به بانوان ارائه میشود.
او همچنین درباره وضعیت خدمترسانی به زائران اربعین اظهار کرد: سال گذشته و برای نخستین بار، اطلاعات موکبها که به طور ویژه مشغول به خدمترسانی به بانوان بودند گردآوری شد که بیش از ۱۵۰ موکب تخصصی بانوان از سراسر کشور مورد شناسایی قرار گرفت که در راهپیمایی عظیم اربعین در شهرهای مختلف ایران و عراق و در مسیرهای مواصلاتی شهرهای زیارتی عراق و به طور خاص نجف و کربلا و طریق مشایة الحسین(ع) حضور و مشارکت فعال داشتند و مدیر اجرایی در صدور پروانه موکب بانوان بزرگوار کشورمان هستند.
جانشین رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات درباره نحوه خدمترسانی این موکبها در اربعین امسال گفت: در سال جاری از اقدامات بسیاری برای بهروزرسانی اطلاعات مرتبط با مکان و نحوه خدمترسانی مواکب خدمترسانی به بانوان در دستور کار قرار گرفت که تا به امروز موفق به بهروزرسانی اطلاعات نزدیک به ۱۰۰ مورد از این مواکب شدهایم که این تلاش برای تکمیل اطلاعات ادامه داشته و سعی میکنیم تا اطلاعات جدید را از طریق رسانههای جمعی در اختیار مردم عزیز قرار دهیم.
زهرا سعیدی مبارکه که از خادمان امور بانوان ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات است در این باره گفت: برای توزیع عادلانه خدمات موکبهای بانوان و امکان ارائه خدمات به بیشترین جمعیت اعزامی، برنامهریزی شده تا این موکبها حداکثر ۴۸ ساعت پذیرای یک زائر باشند؛ لذا به همه زائران بویژه بانوان توصیه میکنیم زیارت اربعین را به عنوان یک زیارت عبوری ببینند و از اقامت طولانی پرهیز کنند.
برای دریافت اطلاعات مرتبط با نام، محل استقرار و نوع خدماتی که موکبهای ویژه بانوان در مراسم اربعین ارائه میدهند اینجا را کلیک کنید.