مهدی پیرهادی روز یکشنبه در یکصد و شصت و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اینکه همانگونه که مستحضر هستید متاسفانه حادثه تلخی برای یکی از شهروندان عزیزمان رخ داد که قلبمان را به درد آورد و در این میان یک کودک ۹ ساله بر روی یک پل مکانیزه واقع در ۱۶ از ناحیه دست دچار حادثه شد، گفت: فارغ از ماهیت حادثه بودن این اتفاق بررسی همه جانبه علل وقوع آن از سوی دستگاههای ذیربط امری ضروری و واجب است.
وی افزود: مطابق با بند ج مصوبه الزام شهرداری تهران به استقرار سامانه مدیریت بهداشت، ایمنی و محیط زیست در سال ۱۳۹۲ شهرداری موظف به تهیه و تدوین نظامنامه مدیریت یکپارچه سامانه hse ظرف مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ مصوب بوده است اما امروز از آن تاریخ ۱۰ سال و دو ماه سپری شده است و با وجود تغییر ساختار و دبیرخانه از شرکت شهر سالم به سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و فراز و نشیبهای فراوان هنوز شاهد عملکرد مناسب در این حوزه نیستیم.
رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: سوال بنده مشخصاً این است که ما باید نظارهگر چند حادثه و سانحه که ناشی از عدم رعایت الزامات ایمنی و استاندارد است، باشیم؟
پیرهادی افزود: چند کودک و نوجوان بیگناهمان در آبنماها، شهربازیها، آسانسورها، میله های پنهان قنات ها، پست های برق، پلههای برقی و سایر فضاهای عمومی جان خود را از دست بدهند تا به ضرورت و اهمیت تدوین نظامنامه رفع عدم انطباقهای آن پی ببریم؟
وی تأکید کرد: البته در دوسال گذشته سازمان مدیریت بحران اقدامات خوبی را در جهت تنظیم نظامنامه HSE انجام داده است.
پیرهادی به شهردار تهران تذکر داد نسبت به تسریع در تدوین نظامنامه مدیریت یکپارچه سامانه hse و اجرای آن اقدام نماید.
تذکر به قطع مجدد آب بوستان چیتگر
رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات ایمنی شورای اسلامی شهر تهران
همچنین به قطع مجدد آب بوستان چیتگر تذکر داد و گفت: از دیروز آب این بوستان قطع شده است.
وی با بیان اینکه مسئولینی هستند که علاقه مند به خشک کردن درختان هستند و علاقه ای به فضای سبز ندارند، گفت: آقای اژه ای دستور پیگیری این موضوع را بدهند .
پیرهادی با بیان اینکه آب را به راحتی قطع میکنند تا بوستان جنگلی چیتگر خشک شود، گفت: نمیشود که هر روز آب یک بوستان جنگلی را قطع کنند.