صابر جباری با بیان این که همدلی و همراهی و همافزایی مسئولین نقطه قوت در اجرای قانون جوانی جمعیت و تعالی خانواده است، افزود: مردمی سازی برنامه جوانی جمعیت اقدام مثبتی است که با اجرای پویش دانشآموزی «ایران، جوان بمان» بهخوبی اجر شده است.
وی ادامه داد: مردمی سازی این برنامه باعث میشود مردم در موضوع فرزند آوری نقشپذیر شوند. برای نجات کشور از سالخوردگی ۵ سال فرصت داریم.
او بیان کرد: مقایسه الگوی فرزند آوری در ایران نشان میدهد که اقدامات انجامشده در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت و تعالی خانواده مؤثر بوده بهگونهای که افزایش موالید از یک فرزند به دو فرزند، ۲ و نیم درصد افزایش و فرزند دوم به سه و بالاتر ۱۵ درصد افزایش داشته است.
رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت با تأکید بر فرهنگسازی مقوله جوانی جمعیت گفت: علیرغم تأثیر اقتصاد بر بعد خانوار، سبک زندگی و تغییر نگرش در موضوع فرزند آوری تأثیر بیشتری دارد چراکه دادههای آماری نشان میدهد که کمترین میزان فرزند آوری و ازدواج و بیشترین موارد طلاق در سطح کشور، در ۱۳ استان برخوردار است.
رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: حدود ۲۰ سال آینده به ازای هر پنج سالمند یک کودک خواهیم داشت.