لزوم حفظ ونگهداری مراکز برجسته هنری

مهدی چمران با حضور در فرهنگستان هنر، پس از بازدید از نمایشگاه پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، از موزه هنرهای معاصر فلسطین و کتابخانه و مرکز اسناد فرهنگستان هنر بازدید کرد.

این بازدید با حضور بهمن نامور مطلق، رئیس فرهنگستان هنر، محمدعلی رجبی و جهانگیر الماسی از اعضای پیوسته فرهنگستان، علیرضا اسماعیلی، دبیر فرهنگستان هنر و بهنام زنگی، سرپرست مؤسسه فرهنگی هنری صبا همراه بود و از سوی مدیران فرهنگستان توضیحات مختصری از پیشینه و خدمات کتابخانه و انتشارات فرهنگستان هنر ارائه شد.

 لزوم حفظ ونگهداری مراکز برجسته هنری

کتابخانه و مرکز اسناد فرهنگستان هنر یکی از بزرگترین‌کتابخانه های تخصصی هنر در ایران است که در سال ۱۳۸۰ با هدف ارائه خدمات کتابخانه‌ای به جامعه هنر پژوهی و هنرمندان تأسیس گردید. این کتابخانه با در اختیار داشتن بیش از ۸۵ هزار منبع چاپی و دیجیتال، به بیش از هشت هزار عضو، شامل اعضای هیأت علمی، پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی هنر، خدمات تخصصی ارائه می‌دهد.

همچنین چمران با حضور در موزه هنرهای معاصر فلسطین از نمایشگاه بخش «تجسم هنر» پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر موسوم به «ایرانِ عزیزِ ما» بازدید کرد.

در این نمایشگاه آثار منتخب هنرمندان شناخته‌شده نسل‌های مختلف در رشته‌های پوستر، تصویرگری و کارتون و کاریکاتور به نمایش درآمده که حول مضامینی چون ایران، انقلاب اسلامی، رشد و پیشرفت خلق شده است.

در ادامه رئیس شورای شهر تهران و رئیس فرهنگستان هنر پس از بازدید از بخش‌های مختلف عمارت مؤسسه صبا و حوضخانه آن، در یک نشست صمیمی بر استمرار همکاری‌ها و تعاملات میان شهرداری تهران، شورای شهر و فرهنگستان هنر در حوزه‌های زیباسازی، معماری و احیای هویت محلات شهری گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

همچنین در این نشست بر مساعدت‌های شهرداری تهران در پهنه هنر و محیط پیرامونی فرهنگستان هنر و ساختمان‌های مربوطه تأکید شد.

مهدی چمران نیز ضمن ابراز خرسندی از وجود مراکز برجسته هنری همچون فرهنگستان هنر، مؤسسه فرهنگی هنری صبا، موزه هنرهای معاصر فلسطین و کتابخانه و مرکز اسناد فرهنگستان هنر در قلب شهر تهران، بر اهمیت حفظ و نگهداری این مراکز و گسترش همکاری‌ها تأکید کرد.