![۸۳ فوتی جدید کرونا در کشور / ۱۴۷۴ تن در شرایط شدید بیماری](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/ilCOc8XMgKH1/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRvOW4O64oMauXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVWlQuXH7FEGVVmKk5Dstp3Q,,/%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1+%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7+%D9%87%D8%B1%D8%B1%D9%88%D8%B2.jpg)
از دیروز تا امروز ۲۳ مردادماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶۲۷۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۷۹۸ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۴۷۵ هزار و ۱۷۳ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۳ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۲ هزار و ۹۴۴ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۱۷۱ هزار و ۸۲۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۱۴۷۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۳ میلیون و ۴۹۲ هزار و ۴۷۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
تا کنون ۶۴ میلیون و ۸۳۴ هزار و ۱۵۵ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۲۰۵ هزار و ۷۱۱ نفر دُز دوم و ۳۰ میلیون و ۳۲۵ هزار و ۸۹۲ نفر نیز دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را در کشور تزریق کردهاند.
به این ترتیب مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۳ میلیون و ۳۶۵ هزار و ۷۵۸ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۱۱ هزار و ۴۲۶ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
در حال حاضر ۷۸ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۸۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۷۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.