دراین جلسه مهدی پیرهادی ، رئیس و مهدی بابایی نایب رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر و حسن سالاریه قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و موحد از معاونان بنیاد حضور داشتند.
مهدی پیرهادی، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر در ابتدای جلسه با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت نخبگان کشور استفاده شود، گفت: بنیاد ملی نخبگان باید با تزریق نگاه های خلاقانه و تحول آفرین خارج از دیدگاه های روزمره، فعالیت هایی که در حوزه مدیریت شهری انجام می شود را به نقد و بررسی بکشاند.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری در ادامه گفت: امروز نیاز است تا با برنامه ریزی، کشف استعدادهای مردمی و همراهی با نخبگان به سمت اثر گذاری اجتماعی و ایجاد مدیریت شهری پویا، فعال و تحول آفرین در جهت ارائه خدمات مطلوب تر به شهروندان حرکت کنیم.
وی همچنین پیشنهاد داد که صندوق های حمایت از نوآوری تشکیل شود تا باعث تقویت ایده های نوآورانه در شهرها شود.
در ادامه حسن سالاریه قائم مقام بنیاد ملی نخبگان نیز درمورد طرح های متعدد تسهیل گری مطالبی را مطرح نمود و عنوان کرد: طرح هایی در حوزه های دانش آموزی و دانشجویی و پسادکترا و اجتماعات نخبگانی وجود دارد که هرکدام از این طرح ها براساس دسته بندی بنیاد ملی نخبگان، با نام شهدا مزین شده، است.
به عنوان مثال نام طرحی دانش آموزی به نام «شهید احمدی روشن» است که بر موضوعات مسئله محور کار می کند و هسته ها و مشکلات اولیه را مشخص می کند و پس از آن دانشجویان به چگونگی حل و فصل مسائل ورود می کنند.
همچنین حوزه دانشجویی دیگری نیز وجود دارد که مسائل را به مسابقه می گذارد و نام طرح، «شهید بابایی» است. طرحی هم تحت عنوان «نظام وظیفه» دیده شده است که ازظرفیت افرادی که قصد گذراندن دوره سربازی را دارند استفاده می شود. طرح پسادکتری نیز که به نام طرح شهید چمران نام گذاری شده است، بر اساس مطالعات و پژوهش های اعضای هئیت علمی دانشگاهها انجام میشود که در این طرح مشکلات و معضلات اجرایی کشور را بررسی میکنند.
برهمین اساس قرار شد تا در سلسله جلسات بعدی کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر با بنیاد ملی نخبگان، نحوه استفاده از طرح های عنوان شده و راه های تعامل هر چه بهتر بررسی شود.