به گزارش افکارنیوز به نقل از وب دا، مژده نادرپور ماماي بخش زايمان بيمارستان شهيد اكبر آبادي در گفت وگو با خبرنگار وب دا، اظهار داشت: ماماها مي توانند منجر به آگاهي، از بين رفتن ترس از زايمان طبيعي بين مادران و كاهش سزارين هاي غير ضروري و خود خواسته شوند.
وی افزود: ماماها در مطب های مامایی، کلینیک ها، بیمارستان ها حضور دارند و متخصصان می توانند خانم های باردار را راهنمایی کرده و آنها را به ماماها ارجاع دهند تا آمار سزارین ها کاهش یابد همچنین می توانند نگاه مردم را تغییر داده و نقش مشاوره خانواده را نیز ایفا کنند و می توانند در مسائل و مشکلات جنسی، خانوادگی و روانی آنها نیز مداخله کنند.
مربی آموزش کلاس های آمادگی برای زایمان بیمارستان شهید اکبر آبادی در خصوص کلاس های آمادگی برای زایمان تصریح کرد: این کلاس ها به این منظور دایر شده است تا با آموزش روش های کاهش درد از طریق دارویی و غیر دارویی میزان سزارین کاهش پیدا کند و با توجه به تغییراتی که از نظر روحی و جسمی در این دوران برای مادران باردار اتفاق می افتد ماماها می توانند به نیاز های خانم های باردار با حوصله پاسخ دهند.
وی ادامه داد: در این کلاس ها که از ۲۰ هفتگی آغاز و تا پایان ۳۶ هفتگی ادامه دارد، روش های کاهش درد و زایمان از طریق دارویی و غیر دارویی، آموزش ورزش های دوران بارداری، تغذیه در دوران بارداری، روانشناسی بارداری، کسب مهارت های تنفسی جهت زایمان و دوران بارداری آموزش داده می شود.
نادرپور خاطرنشان كرد: ماماها مي توانند از دوران نوجواني در خصوص آموزش مسائل بلوغ، پيشگيري از اختلالات جنسي و تنظيم خانواده مشاوره هايي را انجام دهند.
شناسه خبر:
۱۰۱۴۸۱
ماماها چه کمکی میتوانند به زنان باردار کنند؟
ماماها می توانند آمار زایمان های طبیعی را بالا برده و در زایمان های بدون درد مشارکت فعال داشته باشند همچنین می توانند به عنوان واسطه ای بین متخصصان زنان و خانم های باردار باشند.
۰