هاشم زاده گفت: شهرستان چاراویماق دارای پتانسیل های معدنی مختلف شامل فلزات، طلا، سرب و روی و معادن کائولن ، خاک صنعتی و گچ است.
وی افزود: از 57 معدن موجود در این شهرستان، 32 معدن دارای پروانه بهره برداری و 14 مورد از آنها در حال استخراج است.
این مقام مسئول ادامه داد: یکی از شاخص ترین اقدامات دولت تدبیر و امید در شهرستان چاراویماق واگذاری سه هزار کیلومتر مربع پهنه این شهرستان جهت شناسایی از نظر کانی زایی فلزی به شرکت ایمیدرو است که حدود 80 درصد از کارهای آن انجام شده و بزودی نتایج حاصل از اکتشافات پهنه اعلام می شود .
مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به وسعت ، موقعیت جغرافیایی و ظرفیت های طبیعی موجود در شهرستان چاراویماق اظهارکرد: سند تدبیر توسعه این شهرستان با در نظر گرفتن تنگناها و قابلیت های آن در بخش های مختلف تهیه شده است.
وی اضافه کرد: با توجه به اتکای برنامه سند تدبیر به منابع غیردولتی، سرمایه گذاری بخش خصوصی در این شهرستان با پیش بینی حدود 77 درصد بیشترین سهم را به خود اختصاص داده و بدیهی است تحقق اهداف سند منوط به جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی برای طرح های پیش بینی شده است.
هاشم زاده با اشاره به ظرفیت های بالای شهرستان چاراویماق تاکید کرد: آبزی پروری و گردشگری از مهمترین ظرفیت های این شهرستان است که با توجه به توسعه برخی زیر ساخت ها همچون توسعه راه ها می تواند منجر به منابع درآمد این شهرستان شود و امیدواریم با معرفی وشناساندن آن به سرمایه گذاران موجبات سرمایه گذاری را فراهم کنیم.
وی اضافه کرد: وجود ناحیه صنعتی در این شهرستان که تمام زیر ساخت های موجود در آن تعبیه شده، از دیگر مزایای مهم شهرستان چاراویماق است.
گفتنی است شهرستان چاراویماق همجوار با معادن بزرگ فلزی انگوران زنجان و زرشوران تکاب است.