![کرونا رو ولش، استقلال کشتی عشق است](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/6Vxru6x26eRn/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRrpAkXgr9ORMXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVodU9WavNoola6JPbbGjI9Q,,/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84.jpg)
یکی از فعالان حوزه بهداشت و درمان که این روزها در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا قرار دارد و به دفاع از سلامت مردم می پردازد، جمله جالبی را در پشت لباس مخصوص خود نوشته.جمله ای که نشان از علاقه زیاد او به تیم استقلال دارد.
اخبار ورزشی- پشت لباس این شخص نوشته شده:« کرونا رو ولش، استقلال کشتی عشق است، یارب ناخدایش باش.»
این روزها پزشکان و پرستاران ،کادر درمانی،مسئولان خدمات و حراست بیمارستان ها و درمانگاه ها تلاش های شبانه روزی زیادی برای ریشه کن شدن کرونا انجام می دهند و از مردم می خواهند تا برای رسیدن به این هدف علاوه بر رعایت نکات بهداشتی در خانه های خودشان بمانند.