چرا دولت آمار دقیقی از حذف یارانه نقدی پردرآمدها ارائه نمی‌دهد؟

 علی کُرد عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصمیم دولت برای حذف یارانه نقدی پردرآمدها، گفت:  دولت روش مناسبی برای حذف یارانه نقدی پردرآمدها اتخاذ نکرده که باید این روش اصلاح شود.

اخبار سیاسی- وی، یکی از روش‌های دولت برای حذف یارانه نقدی پردرآمدها را، تراکنش‌های حساب‌های بانکی افراد عنوان و تأکید کرد: این روش مناسبی برای شناسایی پردرآمدها نیست، زیرا ممکن است فردی با کارت‌های بانکی مختلف تراکنش‌‌های بالایی داشته باشد، اما بخش اعظم درآمدهایش صرف پرداخت اقساط مسکن، خودرو و مایحتاج عمومی شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اضافه کرد: پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها، تا قبل از سال 93 ما به هیچ عنوان سهم یارانه تولید را مشخص نکرده بودیم، اما از سال 94 سهم تولید از منابع حاصل از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها مشخص شد که متأسفانه این یارانه نیز در اختیار تولیدکنندگان قرار نگرفته است.

 کُرد، با بیان اینکه دولت باید روش حذف یارانه نقدی پردرآمدها را اصلاح کند، اظهار داشت: مبنای پرداخت نقدی یارانه‌ها در جهت حمایت بیشتر از اقشار ضعیف جامعه است که شیوه پرداخت آن باید اصلاح شود.

وی تصریح کرد: تاکنون در جلساتی که با مسئولان سازمان هدفمندی یارانه‌ها داشتیم، هیچ آماری از تعداد حذف یارانه پردرآمدها ارائه نکرده‌اند و مشخص نیست که دولت تاکنون یارانه چه تعداد از پردرآمدها را حذف کرده است، نمی‌دانیم چرا دولت آمار دقیقی از حذف یارانه نقدی پردرآمدها ارائه نمی‌دهد؟

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: هر گاه از مسئولان درباره میزان دقیق حذف یارانه پردرآمدها سؤال می‌کنیم، به پاسخ‌های کلی اکتفا می‌کنند و حتی بعضا آمارهای کلی ارائه می‌دهند، اصلا به طور شفاف مشخص نیست که چه میزان از یارانه پردرآمدها حذف شده است.

کُرد افزود: طبق مصوبه مجلس، دولت می‌بایست هر ساله و براساس ابزارهایی که در اختیار دارد، درآمدهای افراد را بررسی کرده و نسبت به حذف یارانه نقدی پردرآمدها اقدام کند، اما تاکنون از این قانون مجلس تخطی شده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: در هفته‌های آتی در جلساتی که با مسئولانی از وزارت تعاون و سازمان هدفمندی یارانه‌ها خواهیم داشت، نحوه حذف یارانه نقدی پردرآمدها را بررسی می‌کنیم.