![واکنش روسیه به ادعای حمله پهپادی به نیروگاه هستهای چرنوبیل](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/lfCklNHnWORp/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwb8gXQLzm0KVkbz182Z_RjPhaRqCI9JPJYcTuRGMvG9kXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVodU9WavNoon35mq7w9fiGQ,,/%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1+%DA%A9%D8%B1%D9%85%D9%84%DB%8C%D9%86+%D8%A8%D9%87+%D8%BA%D8%B1%D8%A8.jpg)
ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین امروز در شبکه های اجتماعی نوشت: شب گذشته یک پهپاد تهاجمی روسی با کلاهک انفجاری قوی به سازه حفاظتیای اصابت کرد که جهان را دربرابر تشعشعات واحد چهارم نیروگاه منهدم شده هسته ای چرنوبیل حفاظت میکند.
زلنسکی در عین حال افزود که آتش خاموش شده است و در حال حاضر میزان تشعشعات در این نیروگاه افزایش نیافته است.
در واکنش به این ادعا، دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی ریاست جمهوری روسیه گفت: ️هرگونه ادعایی مبنی بر حمله روسیه به تاسیسات انرژی هسته ای، ساختگی و تحریک آمیز است.
وی افزود: ️روسیه زیرساخت های انرژی هسته ای اوکراین را هدف قرار نمی دهد.
همچنین ماریا زاخارووا، سخنگوی رسمی وزارت خارجه روسیه نیز حمله به نیروگاه هسته ای چرنوبیل را تحریک آمیز خواند.
وی با اشاره به شرکت زلنسکی در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت: شکی نیست که زلنسکی دست خالی به کنفرانس مونیخ نمی آمد.