آمریکا به فکر فرار از دریای سرخ است

مجله نشنال اینترست گزارش داد که نیروهای مسلح یمن موفق شدند دست برتر را مقابل آمریکا در دریای سرخ داشته باشند.

در این گزارش آمده است، نیروهای یمنی توانسته‌اند نزدیک به ۲ سال یکی از مهم‌ترین و راهبردی‌ترین گذرگاه‌های آبی جهان را ببندند.

در ادامه این گزارش تاکید شده است، تلاش‌های نیروی دریایی آمریکا برای ممانعت از بسته شدن تنگه باب المندب توسط نیروهای مسلح یمن ناکام مانده است. این اقدامات باعث شده شرکت‌های دریانوردی مجبور شوند مسیرهای طولانی‌تر و پر هزینه تری را انتخاب کنند. شرایط کنونی اهمیت تکنولوژی جنگ مدرن مانند پهپادها و موشک‌های زمین به دریا را مشخص می‌کند.

در این گزارش آمده است، ممکن است آمریکا به فکر عقب نشینی از دریای سرخ باشد و همپیمانان اروپایی خود را برای رویارویی با شرایط پیچیده در این منطقه تنها بگذارد.