تأکید ولی‌عهد عربستان و رئیس‌جمهور فرانسه بر آتش‌بس در غزه

به نقل از شبکه فرانس ۲۴، « امانوئل مکرون » رئیس‌جمهور فرانسه با «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان تلفنی درباره اوضاع نوار غزه، اوکراین، سوریه و لبنان گفت‌وگو کرد.

دو طرف ضمن بررسی ازسرگیری حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، بر ضرورت بازگشت به آتش‌بس در این منطقه تأکید کردند.

برپایه این گزارش، مکرون و بن سلمان همچنین برگزاری کنفرانس مشترک برای حمایت از به اصطلاح راهکار «دو دولتی» و احیای افق سیاسی برای درگیری فلسطینی ها و رژیم صهیونیستی را اعلام کردند.

مکرون گفت: برقراری آتش‌بس در نوار غزه به منظور آزادی همه گروگان‌ها (اسیران صهیونیست) و حمایت از غیرنظامیان ضروری است.

رئیس‌جمهور فرانسه همچنین از طرح جده درباره اوکراین استقبال و بر حفظ حاکمیت لبنان و یکپارچگی و ثبات سوریه تأکید کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی از بامداد سه‌شنبه با نقض مفاد آتش بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت که تاکنون به شهادت ۷۱۰ شهروند فلسطینی و زخمی شدن ۹۰۰ نفر دیگر منجر شده است. از سرگیری تجاوزگری رژیم صهیونیستی با موج محکومیت های جهانی روبرو شده است.