این تقلب حکم اعدام دارد

شهریار اسلامی تبار - مدیر کل دفتر بازرسی، پاسخگویی به شکایات و امور حقوقی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: قانون برای سلامت مردم اهمیت بسیار زیادی قائل است و مرتکب شونده به هریک از اعمال مغایر با آن را به سختی مجازات می‌کند.

وی با اشاره به بازدارندگی از تخلف به عنوان هدف غایی تدوین قوانین ادامه داد: قانون درباره فرآورده‌ها و مواد آرایشی و بهداشتی، رعایت ضوابط یا فرمول ثبت شده را الزام کرده است تا در فراورده‌های مذکور برای مثال رنگ، اسانس و سایر مواد اضافی غیرمجاز بکار برده نشود.

اسلامی تبار تاکید کرد: اگر تخطی از ضوابط  موجب بیماری مصرف کننده یا آسیبی به وی شود که معالجه آن  کمتر از یک ماه باشد؛ مجازات مرتکب شونده آن 6 ماه تا دو سال حبس تادیبی خواهد بود.

وی درباره مدت معالجه ای که در پی آسیب  و بیماری ناشی از تخلف بوجود آمده ای که بیش  از یک ماه باشد، افزود: این مجازات می‌تواند مشمول یک تا سه سال حبس تادیبی شود.

اسلامی تبار به مجازات تولید کننده مواد بهداشتی یا آرایشی ای که موجب نقص زیبایی یا کراهت منظر شود نیز اشاره و تصریح کرد: مجازات با توجه به میزان نقص یا کراهت یک تا سه سال حبس تادیبی است که اگر این فرآورده‌ها موجب نقص یکی از اعضاء مصرف کننده شوند نیز بین سه تا 10 سال مجازات حبس با اعمال شاقه در انتظار فرد خاطی خواهد بود.

مدیر کل دفتر بازرسی، پاسخگویی به شکایات و امور حقوقی سازمان غذا و دارو به  تولید کنندگان محصولات زیر پله ای و غیر مجاز به ویژه آنهایی که نا آگاهانه و سهوی قدم در این راه گذارده و معمولا هم از توصیه های مشفقانه سرسری می‌گذرند، هشدار داد: اگر مواد آرایشی و بهداشتی ساخته شده به دلیل عدم رعایت ضوابط تولید منجر به مرگ مصرف کننده ای شود نباید تردید داشته باشند که اشد مجازات و اعدام سرنوشتی است که برای آنان رقم خواهد خورد.