به گزارش افکار نیوز ،صالح گلشن مدير کانون ازدواج آسان جوانان و از خيرين اين حوزه با بيان اين مطلب در گفت وگو با خراسان با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط کانون ازدواج آسان جوانان از ۱۶ سال گذشته تا امروز گفت:کانون ازدواج آسان جوانان در طول ۱۶ سال گذشته از يک شعبه در تهران به ۸۱ شعبه مستقل در شهرستان هاي مختلف توسعه يافته است.
وی افزود: مدیریت هریک از شعبه ها به صورت مجزا و مستقل است و تنها از سیاست های واحدی که توسط شعبه مرکزی در تهران در نظر گرفته می شود تبعیت می کنند.
گلشن که مشاجره دو خانواده بر سر هزینه های ازدواج آن هم در مقابل دادگاه خانواده او رابه فکر راهکاری برای کم کردن هزینه های ازدواج انداخته بود امروز با گذشت ۱۶ سال از آن روز با طرح ابداعی خود و البته کمک های مالی خود و خیرین راه را برای ازدواج ۲۵۰ هزار زوج هموار کرده است. که تا خرداد ماه سال گذشته ۱۴۰ هزار زوج جوان از تسهیلات این کانون ها استفاده کرده بودند یعنی طی یک سال گذشته ۱۱۰ هزار زوج راهی خانه بخت شده اند و حال با رشدی قابل توجه کانون ازدواج آسان جوانان جای خود را در جمع خیرین به خوبی باز کرده است.
این خیر حوزه ازدواج از طرح پیشنهادی جدید کانون ازدواج آسان جوانان برای بالا بردن میزان ازدواج جوانان و حمایت از کار و سرمایه ایرانی خبر داد و اظهار داشت: مشکل اشتغال یکی از موانع پیش روی ازدواج جوانان است که می توان با حمایت از تولیدات داخلی تا حدودی بر این مشکل نیز غلبه کرد. وی با تاکید براین که پرداخت مستقیم وام ازدواج به جوانان کاری اشتباه است تصریح کرد: در طرحی که پیشنهاد اجرای آن را در سال ۸۹ به رئیس جمهور دادم بانک ها به جای پرداخت مستقیم وام به زوج های جوان تنها با پرداخت یک میلیون تومان وام در وجه کانون های ازدواج آسان اختیار برگزاری مراسم و تهیه جهیزیه را
به کانون ها واگذار می کنند. کانون ها نیز ۷۰۰ هزار تومان از این مبلغ را برای تهیه جهیزیه اولیه دراختیار زوج ها قرار می دهند وبا بقیه آن جشنی آبرومند را برگزار می کنند.
گلشن، دیگر مزیت اجرایی شدن این طرح را که در حال حاضر در معاونت اجتماعی وزارت کشور در حال بررسی است حمایت از تولید ملی و کاروسرمایه ایرانی دانست و گفت: در حال حاضر بدون اجرای ملی این طرح، بسیاری از کارخانجات تولید لوازم منزل داخلی با کانون ازدواج آسان جوانان قرار داد مشترک دارند و محصولاتشان را بدون واسطه با قیمتی پایین تر از قیمت بازار خریداری می کنند.
با این کار هم از کار و سرمایه ایرانی حمایت می شود و هم این که جوانان به مصرف کالاهای تولید داخل که ضامن حفظ اشتغالشان نیز هست تمایل بیشتری پیدا می کنند.
این فعال حوزه ازدواج از طی مراحل تدوین آیین نامه و اساسنامه بنیاد خیرین ازدواج در معاونت اجتماعی وزارت کشور خبر دادو اظهار امیدواری کرد: با منسجم شدن فعالیت خیرین حوزه ازدواج مشکل ۸ میلیون جوانی که به دلیل مشکلات مالی، اشتغال و مسکن قادر به ازدواج نیستند برطرف شود.
وي استقبال خيرين براي مشارکت در حوزه ازدواج را نيز نسبت به سال هاي گذشته بسيار خوب ارزيابي کردو گفت:هزاران خير در تمامي نقاط کشور از شهرهاي بزرگ تا روستاهاي دور افتاده شناسايي شده اند و هريک به تناسب توانمندي هاي خود جوانان را براي ازدواجي آسان تر ياري مي دهند. کمک هايي که تنهابه جهيزيه و مراسم عروسي محدود نمي شود و به مسکن و اشتغال نيز گسترش داده شده است.
شناسه خبر:
۱۰۴۶۰۴
ازدواج۱۱۰هزار زوج جوان باتسهیلات کانونهای ازدواج آسان
۱۱۰ هزار زوج جوان از خردادماه سال گذشته تاکنون با استفاده از تسهیلات کانون های ازدواج آسان راهی خانه بخت شده اند.
۰