این در حالیست که امور اداری مجتمع با اعلام اجباری بودن تسویه، به اخراجی ها طی اطلاعیه ای اعلام کرده که به ازای هر سال سابقه کاری یک و نیم برابر پایان کار خواهد داد. مجتمع فولاد بناب که نزدیک 1200 کارگر دارد هم اکنون با تعطیلی 4 خط تولید از 7 خط، در شرایط بحرانی قرار دارد.
یکی از کارگرانی که جزو اخراجی ها نیست در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی آناج، گفت: هنوز برخی معوقات و حقوق دو ماه ما را پرداخت نکرده اند و هر بار به بهانه های مختلف به روزهای دیگر موکول می کنند.
چندی پیش هم فرماندار بناب اعلام کرده بود که هیچ واحد تولیدی در بناب تعطیل نشده است اما به نظر میرسد با چنین وضعیتی که پیش می رود با اخراج این کارگران وضعیت آینده مجتمع فولاد بناب خوب نخواهد بود. بنا به اظهار فرماندار این شهرستان هم اکنون این مجتمع تنها با ظرفیت 20 درصدی به کار خود ادامه می دهد. کارگران اخراجی هم اکنون سرگردان بوده و بارها با مراجعه به فرمانداری و بیاد امام جمعه مراجعه کرده اند اما نتیجه ای حاصل نشده است.
امام جمعه بناب هم چندی پیش در خطبه های نماز جمعه شهرستان اعلام کرده بود که نباید نیروهای بنابی از مجتمع اخراج شوند و اگر بنا بر اخراج باشد باید نیروهای غیربومی در اولویت اخراج قرار گیرند. امید است در پسابرجام یکی از گشایش ها هم در مجتمع فولاد بناب اتفاق بیفتد تا کسانی که سالها در این مرکز مشغول بوده و اخراج شدند دوباره به سر کار برگردند.
گفتنی است هلدینگ فولاد صنعت بناب از چندین شرکت بزرگ فولادی شامل کارخانجات ذوب و نورد با هدف فعالیت در زمینههای گوناگون صنعت فولاد تشکیل شده است. این مجتمع فعالیت خود را در چندین فاز از اواخر سال 1383 در زمینی به مساحت 140هکتار در شهرک صنعتی بنابآغاز نموده است.