۲ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات کمک آموزشی و دانشگاهی در کهگیلویه وبویراحمد هزینه شد

صدرالله محرابی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: تعداد دانشجویان دانشگاه در همه مقاطع یک هزار و 980 نفر است که شاخص نسبت دانشجو به استاد در دانشگاه  12.7 به یک است که نسبت به میانگین کشوری آن که 11 به یک هست نزدیک است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از تسهیل ارتقاء رتبه علمی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد و گفت: سال گذشته 10 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه ارتقاء رتبه علمی گرفتند که 7 نفر دانشیار و 3 نفر به استاد تمام ارتقاء یافتند، و در حال حاضر تعداد استادان تمام دانشگاه 4 نفر، دانشیاران 24 نفر، استاد یار 101 نفر و 37 نفر مربی هستند که در مجوع از تعداد کل اعضای هیئت علمی 2٫5 درصد استاد تمام و 15 درصد دانشیار هستند.

محرابی افزود: در حوزه دانشجویان و حمایت از استعدادهای درخشان کارگاه‌های حمایت از این افراد و کارگاه‌های حمایت از المپیادی‌های دانشجویی را با کمک استادان داخل و بیرون دانشگاه برگزار کردیم و در سال 93 در رشته استعداد بالینی مقام سوم و در آزمون جامع علوم پایه در بین استان‌های قطب، مقام اول را کسب کردیم ودر سال 94 علی‌رغم کم کردن جوایز و رقابت تگاتنگی که وجود داشت توانستیم 3 دیپلم افتخار کسب کنیم.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: به‌طور کلی در آزمون‌های علوم پایه و پیش کارورزی در کلان منطقه بعد از شیراز رتبه دوم را کسب کردیم اگر چه رتبه‌های فردی نیز داشتیم و در سال 95 در آزمون علوم پایه نفر اول کلان منطقه 5 و در آزمون پیش کارورزی در اسفند 94 رتبه سوم کلان منطقه از آن دانشجویان یاسوج بود.

محرابی با بیان اینکه باید مهارت‌ها را گسترش دهیم، به طوری که دانشجویان در رشته‌های مختلف را موظف به شرکت آزمون‌های مهارتی استاندارد در سطح کشور نمودیم، ابراز کرد: در صورت کسب نمره حداقل قبولی، به آنها گواهینامه آموزشی و فارغ التحصیلی اعطا می‌شود و در صورت عدم موفقیت و یا شرکت نکردن در این آزمون پروانه نظام پزشکی اعطا نمی‌شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اظهار داشت: برای به روز شدن آموزش‌ها بیش از 200 میلیون تومان تجهیزات کمک آموزشی و دانشگاهی خریداری و در اختیار بخش‌های مختلف آموزشی اعم از ستاد، دانشکده‌ها ، مراکز و بیمارستان‌ها گذاشتیم.

وی عنوان کرد:  یک مرکز آموزش دانشجو محور و یک مرکز تولید محتوای الکترونیکی را در سال 94 راه‌اندازی کردیم که هدف از راه‌اندازی این مراکز توانمند سازی استادان و رساندن بخشی از آموزش‌ها به جامعه هدف به صورت مجازی و استفاده از شیوه‌های نوین آموزش برای دانشجویان است.

محرابی به استاندارد سازی و تجهیز مرکز آزمون مهارت‌های بالینی اشاره کرد و گفت:  امکاناتی تخصصی این مرکز را  تامین کردیم و دو آزمون ارزیابی و صلاحیت بالینی در بهمن 94 و اردیبهشت 95 برگزار کردیم و به عنوان یکی از مراکز برگزاری آزمون مهارت بالینی مورد قبول وزارت و کلان منطقه 5 است.

وی بیان کرد: در حوزه الکترونیک سامانه سما که کلیه فرایندها از زمان پذیرش تا فارغ التحصیلی دانشجویان را به صورت الکترونیک انجام می‌دهد را به روز کردیم و پشتیبانی و نرم افزار‌های آن را ارتقا دادیم که این سامانه خدمات را به صورت انلاین انجام دهد.

محرابی گفت : یک مرکز ارزیابی آزمون جهت ارزیابی کیفی آزمون‌ها راه‌اندازی کردیم که در این مرکز با تجزیه وتحلیل نتایج آزمون‌ها می‌توانیم نقاط ضعف آموزش را پیدا کنیم و در جهت بهبود آنها تلاش کنیم.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: در راستای طرح تحول نظام سلامت تیم پزشکی خانواده را تشکیل و پیگیری مجوز راه‌اندازی دوره mph پزشکی خانواده یا همان مدیریت نظام سلامت هستیم که این دوره 18 ماهه برای افراد علاقمند به صورت مجازی برگزار می‌شود.