اگر در سال های گذشته از حاشیه رودخانه یا همان چم سقز گذر کرده باشید چندین باغچه و مزارع سبزی کاری را مشاهده کرده اید که افرادی هرساله با زحمات زیادی این حرفه را اداره می کنند و نیاز بسیاری از شهروندان سقزی را رفع می کنند.
محمد صدیق باقری با 63 سال سن بیش از 12 سال است که مشغول به این حرفه است و در طی سه سال گذشته دو بار تحت جراحی باز قلب قرار گرفته است و درآمدش فقط از راه سبزیکاری است.
وی هر ساله از خانواده صدقی قطعه زمینی را در کنار تصفیه خانه سقز اجاره می نماید و خرج زندگی اش را در می آورد با وجود اینکه از سوی پزشکان منع کار شده است.
به گفته ی آقای باقری؛ بارش شدید باران در هفتم فروردین برای وی شروع فصل جدیدی از بدبختی برای خواهد بود...
بارش باران همیشه وجود داشته و باران مساوی است با برکت و رحمت از سوی خدا و هر کشاورزی حتی با یک قطره آب باران دلخوش می شود... اما چرا برای وی شروع بدبختیست؟ علت را جویا شدم...
وی گفت: چون هیچوقت به فکرم نمی رسید که سیل زمینی را که اجاره کرده بودم به رودخانه تبدیل کند و زحمات چندین ساله ام را به باد دهد!
باقری اضافه کرد: اگر دیوار رودخانه درست شده بود هرگز این اتفاق نمی افتاد!!!
اگر رودخانه لای روبی شده بود هرگز این اتفاق نمی افتاد!!!
اگر به خاطر پل سازی در آن محل، رودخانه را تنگ نمی کردند به خدا هرگز این اتفاق نمی افتاد !!!
و همه ی این ها دست به دست هم دادند تا این اتفاق ناگوار برای من بیفتند.
وی در پاسخ به این سئوال که زمین اجاره ای شما با مساحت 3 هکتار بیمه نبوده است، گفت: با توجه به شرایط متغیر سبزی و بذر و همچنین فصلی بودن آن شامل بیمه نمی شود و هم اکنون نمی دانم با 18 میلیون خسارت چکار کنم و تمام لوازم کارم که در داخل کلبه بوده را آب برده و کلبه ام نیز تخریب شده است.
صدیق باقری در پایان با بیان اینکه بخش قابل توجهی از سرمایه و دارایی خود را در پی بارش باران و وقوع سیل از دست داده است، خواستار توجه و حمایت مسئولان شهرستانی برای افراد آسیب دیده شد.
ماهم مثل کاک صدیق منتظریم تا ببینیم مسئولان برای مالباختگان در سیل سال جاری چه خواهند کرد؟!
زمین سبزیکاری در سال 94
زمین سبزیکاری در سال 94