تصویری خاص از عروسی «بهرام رادان»

  بهرام رادان ازدواج کرد و تصاویری از مراسم عروسی خود منتشر کرد.
 بهرام رادان بازیگر و هنرمند بزرگ و معروف کشورمان در پستی در صفحه اینستاگرام خود در روز سیزده بدر از همسر خود مینا مختاری رونمایی کرد و روز گذشته هم تصاویری از مراسم عروسی خود منتشر کرد:

تصویری خاص از عروسی «بهرام رادان»

همسر آقای سوپراستار کیست؟

مینا مختاری همسر بهرام رادان از مزون داران معروف و طراحان لباس تهرانی است.

مینا در یکی از صحبت های خود در اینستاگرام بیان کرده بود که از نوجوانی علاقه بسیار زیادی به مد و فشن داشته است تا جایی که تمام فشن شو های خارجی را مشاهده می‌ کرده است و حتی نام خیلی از مدل‌ های مطرح و معروف جهان را بلد بوده است و آرزو داشته است که برند لباس خود را راه اندازی کند. به همین دلیل او زمانی که از دبیرستان فارغ‌ التحصیل شد، در کلاس های متعددی ثبت نام کرد و در نهایت به صورت حرفه‌ ای در فشن و مد فعالیت خود را آغاز کرد و حتی امروزه توانسته برند خود را راه اندازی کند و از این که توانسته بر روی پای خود بایستد و به آرزوی چندین ساله اش برسد، بسیار خوشحال است و امیدوار است که پیشرفت خوبی در آینده داشته باشد.

هم چنین او در ادامه صحبت‌ های خود به مخاطبان و فالوورانش بیان کرد که اگر هدف و آرزویی دارند، بهتر است که برای رسیدن به آن تلاش کنند، چرا که با تلاش و پشتکار به هر آرزو و خواسته ای که داشته باشند می رسند.

مینا مختاری

صفحه اینستاگرام مینا مختاری

برای پیدا کردن آدرس صفحه اینستاگرام این بلاگر معروف کافیست تا نام مینا مختاری را در قسمت سرچ اینستاگرام به انگلیسی جستجو نمایید تا پیج او برای شما نمایش یابد. هم چنین از آن جایی که پیج مینا بیش از ۲۴۰ کا فالوور دارد، نسبت به پیج های فیک و یا حتی فن پیج های او به راحتی قابل تشخیص می باشد.

بیوگرافی بهرام رادان

بهرام رادان (زاده ۸ اردیبهشت ۱۳۵۸، تهران)، بازیگر، خواننده و تهیه‌کننده موسیقی ایرانی است. وی فارغ‌التحصیل رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه آزاد اسلامی می‌باشد.

زندگی هنری بهرام رادان

او دورهٔ بازیگری را در سال ۱۳۷۸ و در آموزشگاه هیوا فیلم گذراند و در همان سال برای بازی در فیلم شور عشق ساخته نادر مقدس انتخاب شد.

در اولین حضور سینمایی شورعشق شناخته شد: شور عشق اما فیلم به فیلم به دانش سینمایی خود افزود و توانست فوت و فن بازیگری را بیاموزد تا اینکه در چهارمین نقش آفرینی اش کاندید دریافت تندیس بهترین بازیگر نقش اول مرد در پنجمین جشن خانه سینما شد: آواز قو.

رادان سپس موفق به کسب دو سیمرغ بلورین نقش اول مرد (شمعی در باد و سنتوری) نیز شد.

رادان چند سال است در سینمای ایران حضور دارد. سبک بازی اش به جریان اصلی بازیگری در سینمای ایران مربوط نیست. سرد است و درونگرا. سردی و خونسردی چهره اش اما فرصتی است برای نوع دیگری از بازی. برای استفاده از فرصت هایی که آن گروه تماشاگرپسند بازیگران مرد از آن محروم هستند. برای نمایش ناگهانی طنز، کینه و یا خشمی ناگهانی.

او در این دسته بندی همتایانی مثل محمدرضا فروتن و پیمان معادی دارد و البته علی مصفا. در این دوره طولانی حضور چند ساله، او به عنوان جوان اول سینمای ایران باقی مانده است. در اوج جوانی و در حالی که همه فکر می کردند او شکار تم و تمام سینمای تجاری است آگاهانه تغییر مسیر ظریفی داد و توانست تا امروز اعتبار دوگانه خود به عنوان بازیگر محبوب و بازیگر نخبه را حفظ کند.

او در چندین فیلم پرفروش سینمای ایران ظاهر شده است. یکی از مشهورترین شمایل های تاریخ سینمای ایران چهره او را بر کالبد خود دارد (علی سنتوری). در چند سال گذشته در فیلم هایی مثل پل چوبی، آتش بس 2 و یا عصر یخبندان ظاهر شده و نشان داده که هنوز بازیگر معتبر این سینماست.

در این سینما او از اوج جوانی تا سنین پختگی را طی کرده و با دقت و پشتکار از نزول جایگاه سینمایی اش جلوگیری کرده. تقریبا هرگز در جنجال های سینمایی وارد نشده است. بهرام رادان به شکل آگاهانه ای جایگاه خود به عنوان یک بازیگر محبوب سینما را می شناسد و با استفاده از تمهیدات رایج در فرهنگ غرب (که عموما در اینجا مورد توجه قرار نمی گیرند) در حفظ چهره و اعتبار خود تلاش کرده است…

او می گوید که ستاره بودن یک حرفه تمام وقت است. دیدگاهی که در هالیوود یا دنیای موسیقی پاپ طرفداران بسیاری دارد و در اینجا در ایران ممکن است هضمش کمی سخت باشد. 

بهرام رادان

بهرام رادان، بازیگر، خواننده و تهیه‌کننده موسیقی ایرانی است
 
فیلم شناسی بهرام رادان
فیلم‌شناسی بهرام رادان
سال نام فیلم نام نقش نام کارگردان نکات مهم
۱۳۷۹ شور عشق کیان نادر مقدس اولین حضور در مقابل دوربین
آواز قو پیمان فدایی سعید اسدی نامزد جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد از پنجمین جشن خانه سینما - ۱۳۸۰
آبی ارسطو حمید لبخنده  
۱۳۸۰ طلوع تاریک پیمان ابراهیم شیبانی فیلم کوتاه
ساقی رضا تهرانی محمدرضا اعلامی  
۱۳۸۱ گاوخونی راوی بهروز افخمی برنده تندیس حافظ - ۱۳۸۳
عطش اشکان محمدحسین فرح‌بخش اولین همکاری با فریبرز عرب نیا
رز زرد داوود داریوش فرهنگ  
۱۳۸۲ شمعی در باد فرزین زربان پوران درخشنده برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از بیست و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم - ۱۳۸۲
سربازهای جمعه   مسعود کیمیایی اولین همکاری با مسعود کیمیایی
گیلانه اسماعیل رخشان بنی‌اعتماد، محسن عبدالوهاب  
۱۳۸۳ رستگاری در هشت و بیست دقیقه طاها رحمانی سیروس الوند  
ازدواج صورتی آریا شاداب منوچهر مصیری  
۱۳۸۴ حکم سهند مسعود کیمیایی همکاری مجدد با مسعود کیمیایی
تقاطع پدرام ابوالحسن داوودی  
۱۳۸۵ خون‌بازی آرش رخشان بنی‌اعتماد، محسن عبدالوهاب حضور افتخاری
چهارانگشتی فؤاد / فرزاد سعید سهیلی بازی در دو نقش
سنتوری علی بلورچی داریوش مهرجویی * برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر - ۱۳۸۵
  • نامزد تندیس حافظ - ۱۳۸۹
۱۳۸۶ کنعان علی رضوان مانی حقیقی  
۱۳۸۷ بی‌پولی ایرج حمید نعمت‌الله  
کارناوال مرگ حمید جهانبخش حبیب‌الله کاسه‌ساز  
زادبوم امیرعلی ابوالحسن داوودی به مشکل ممیزی خورد و اکران نگشت
راه آبی ابریشم شاذان ابن یوسف محمد بزرگنیا از پرهزینه‌ترین آثار تاریخ سینمای ایران
تردید سیاوش واروژ کریم‌مسیحی اولین همکاری با واروژ کریم‌مسیحی در فیلمی که برداشتی از نمایشنامه هملت اثر ویلیام شکسپیر است
۱۳۸۸ تهران ۱۵۰۰ جواد بهرام عظیمی انیمیشن
آدم‌کش مازیار مافی رضا کریمی اولین همکاری با حامد بهداد
۱۳۸۹ یکی از ما دو نفر بابک تهمینه میلانی  
۱۳۹۰ پل چوبی - مهدی کرم پور  
۱۳۹۲ نقشِ نگار - علی عطشانی  
تراژدی   آزیتا موگویی  
۱۳۹۳ آتش‌بس ۲ خسرو تهمینه میلانی  
عصر یخبندان فرید مصطفی کیایی  
۱۳۹۴ حکایت عاشقی علی احمد رمضان زاده  
من ناصر حجازی هستم... راوی   پرفروش ترین مستند تاریخ سینمای ایران[۲]. کاری از امیر رفیعی
بارکد حامد مصطفی کیایی فیلم منتخب مردم در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر

  

 تصاویر بهرام رادان

بهرام رادان

بهرام رادان