شکوفه عزیزی، فارغالتحصیل ادبیات نمایشی از دانشگاه هنر شیراز است و در کرج عروسکگردان ی میکند. او بعد از حمایت نشدن از طرف مسئولان فرهنگی استان، تصمیم به شرکت در « عصر جدید » گرفت و در فصل دوم این مسابقه بهعنوان عروسکگردان حضور پیدا کرد و سرانجام با زنگ طلایی سیدبشیر حسینی به مرحله بعد رفت. بعد از این برنامه فرصتهای متعددی برای این بازیگر فراهم شد و در برنامه کودک مشغول عروسکگردانی شد. این بازیگر در «ملاقات خصوصی» که در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد، هرچند کوتاه، حضور داشت.
عزیزی در پاسخ به این که چه چیزی سبب شد در این مسابقه شرکت کنید، گفت: «بعد از دیدن فصل اول دوست داشتم در این برنامه شرکت کنم، درواقع راجعبه «عصر جدید» بیشتر از دیگران شنیده بودم و خودم اطلاعات کاملی نداشتم. برای شرکت تردید داشتم، بهدلیل این که فکر میکردم از نوع کاری که من انجام میدهم، استقبالی نشود، تا این که تصمیم گرفتم شرکت کنم و پذیرفته شدم. تا لحظه قبل از اجرا نسبت به واکنش مردم تردید داشتم و نمیدانستم با چه صحنهای روبهرو میشوم. بالاخره با صحبتها و حمایت تیم «عصر جدید» تصمیم قطعی برای اجرا در برنامه را گرفتم و روی صحنه رفتم.»
او در ادامه درباره ایدهای که برای شرکت در برنامه داشت، گفت: «ابتدا سعی کردم فکر کنم چه چیزی میتواند اتفاق نویی باشد، زیرا معتقد بودم صحنه «عصر جدید» مکانی برای ادعای شگفتی و نشان دادن توانایی خاص است، درنتیجه برای اجرای اول به عروسکگردانی و صداپیشگی پرداختم و حتی دست عروسک میلهای را با پا گرداندم و بعد از آن و بالا رفتن با زنگ طلایی سیدبشیر حسینی همهچیز جدیتر شد. سعی کردم کاری انجام دهم که واقعا نو و خلاقانه باشد تا چشم مخاطب به دیدن شیوههای دیگری از عروسکگردانی آشنا شود و لذت دیدن کارهای مختلف را از دست ندهد.»
این شرکتکننده درباره اتفاقات مثبت کاری که بعد از «عصر جدید» برایش افتاد، گفت: «بعد از شرکت در این مسابقه شناخته شدم و افراد بسیار زیادی با هنر و کار من آشنا شدند. از نهادهای مختلف تماس میگرفتند و قصد همکاری داشتند که حالا برحسب نوع نگاه عجولانه یا شرایط، فضا برای همکاری فراهم نشد. البته ناگفته نماند که از پارسال عید تا ابتدای بهمن ۱۴۰۰ با عروسکی که در «عصر جدید» شرکت کردم هر پنجشنبه و جمعه روی آنتن میرفتم و در سریال کودک خالهشادونه، «در کلبه کوهستانی» بازی میکردم. این پیشنهادها همگی روی حساب اجرای من در «عصر جدید» بود.»
عزیزی در پاسخ به این که آیا کسانی بودند که از شما الگو گرفته باشند و بخواهند در این مسابقه شرکت کنند، گفت: «خانوادههای زیادی در فضای مجازی با من تماس داشتند که دوست داریم فرزند ما هم هنر عروسکگردانی را ادامه دهد. از همه جذابتر و مهمتر نامههایی از دختران، نوجوانان و حتی دانشجویان به دستم رسید که شما باعث شدید بهعنوان یک الگوی محکم و پرتلاش به راهمان ادامه دهیم و برای رسیدن به آرزوهایی که داریم، تلاش کنیم و این بخش حس غرور و افتخار به من داد. اینکه بتوانی آنقدر تاثیر مثبت در انتخاب راه یکسری افراد داشته باشی حس خوشایندی برای من بود.»
او در ادامه درباره واکنشهای مردم در فضای مجازی گفت: «فضای مجازی یکی از بسترهایی است که این روزها در اولین واکنش به افراد و کارشان نمود پیدا میکند و این موضوع بهدلیل در دسترس بودن و راحتی دسترسی آن است. بعد از اجرا افراد بسیاری من را شناختند و وارد پیج من شدند و من را تا امروز همراهی میکنند و محبت دارند و همیشه انگیزههایی برای ادامه دادن به من میدهند.»
این هنرمند درباره حضورش در فیلم «ملاقات خصوصی» که برای جشنواره فجر تولید شده بود، گفت: «دستیار آقای شمس با من تماس گرفتند که برای بازی به دفترشان بروم و گفتند شما انتخاب خود شخص کارگردان هستید. خودم فکر میکردم آشناییشان با من بهواسطه «عصر جدید» باشد اما خودشان گفتند که خیلی اتفاقی بهواسطه همشهری بودن و داشتن دوستان هنرمند مشترک با من آشنا شدند، به پیجم رفتند و عکسها و نمونه کارهای من را دیدند و انتخابم کردند. حضور کوتاهی داشتم اما از نظر خودم برای حضور در سینما و فعالیت در رشتهای که تحصیلات آن را داشتم، شروع خوبی بود که با یک فیلم نمره «الف» در کنار بازیگران درجه یک بودم. از آقای شمس و گروهشان صمیمانه تشکر میکنم و در این مسیر درسهای زیادی از آنها آموختم.»
عزیزی در پاسخ به این که از نظر شما «عصر جدید» چگونه جایی است و چه ویژگیهایی دارد، گفت: «بهطورکلی عصر جدید یک بستر برای همه کسانی است که مثل خود من سالها تلاش کردند اما هنرشان دیده نشد، شرکت در عصر جدید در هر مرحلهای که متوقف شود، یعنی در مرحله اول هم اگر کسی حذف شود یک اتفاق بزرگ است و برای همه کسانی که هنری دارند و تلاش کردند و هنوز آنطور که باید دیده نشدهاند توصیه شرکت در آن را دارم و این فرصت همان شانس است که باید به دستش آورد. در این برنامه با همکاری عوامل بهخصوص آقای علیخانی استعدادهای واقعی و افراد پرتلاش رها نمیشوند.»