فاطمه هاشمی بازیگر خوب کشور عزیزمان، متولد سال 1347 در شهر بندر انزلی می باشد. فاطمه هاشمی بیشتر سابقه حضور در سریال های طنز را داشته است و با بازی در سریال های طنز مهران مدیری به شهرت رسیده است. فاطمه هاشمی فارغ التحصیل دوره ادبیات نمایشی از فرهنگسرای نیاوران وزارت ارشاد اسلامی است چهره وی از در نقش شاخ و شمشاد شب های برره شناخته تر شد.
بیوگرافی فاطمه هاشمی
فاطمه هاشمی متولد ۲۲ بهمن ۱۳۴۷ در بندر انزلی هنرپیشهٔ ایرانی است. وی فارغالتحصیل دوره ادبیات نمایشی از فرهنگسرای نیاوران است. فاطمه هاشمی تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در بندر انزلی به پایان رساند. طی دوران تحصیل به گروه تئاتری در بندرانزلی پیوست که چندین نمایش را در بندرانزلی و رشت را به روی صحنه بردند.
سوابق بازیگری
خانم هاشمی از سال ۱۳۷۲ وارد عرصه بازیگری در تئاتر شد و توانست با توانایی خاضی که دارد به بازیگر معروف تبدیل شود. او با بازی در سریال های طنز مهران مدیری به مخاطبان معرفی شد و برای اولین بار با سریال پرواز ۵۷ در سال ۷۲ خوش درخشید. اما بیشترین شهرت او برای بازی در سریال های قهوه تلخ و شب های برره بود که بسیار مورد توجه بینندگان تلویزیون قرار گرفت.
بانو فاطمه هاشمی بیش از دو دهه فعالیت بازیگری در سه عرصه تئاتر و سینما و تلویزیون ایران دارد و یکی از بازیگران بی حاشیه و بسیار خوب و اخلاقمند کشورمان است.
اینستاگرام فاطمه هاشمی
صفحه رسمی این خانم بازیگر با نشانی fatemeh.hashemmi در دسترس عموم قرار دارد که میتوانید برای دیدن تصاویر بیشتر سری به صفحه اینستاگرامش بزنید.
محدودیت زنان در بازی های طنز
این محدودیت ها در گذشته بوده و الان هم هست، در کارهای طنز میزان حساسیت ها خیلی بیشتر می شود، من دلیل وجود این ذره بین بزرگ را نمی دانم، ما در واقع روی یک خط راست و باریک راه می رویم که کوچکترین تلنگری باعث دردسر می شود نوع بیان دیالوگ ها، راه رفتن، نشستن، میمیک صورت و خلاصه همه ابزارهای مهم بازیگری تحت یک قانون کلی باید پیش برود
در عرصه طنز، ما بازیگران زن زیادی داریم که می توانند خلاقیتهای بسیار از خود نشان بدهند، اما …
شاخ و شمشاد برره
این کار هم مثل خیلی از کارهای دیگری که من در خدمت آقای مدیری بودم به محض اینکه پیشنهاد شد پذیرفتم، قبلا تجربه کار با ایشان در طنز پرواز 57 و ساعت خوش شانس داشم
شخصیت شاخ و شمشاد از اول مشخص شده بود مسئله قدرتش در خانه و در زندگی با سردارخان قرار بود خیلی پر رنگ تر از اینها باشد اما من آن را تعدیل کردم و خواستم کمی لطیف تر باشد، در مورد سختی کار هم چون من در پاورچین و نقطه چین حضور نداشتم این مدل حرف زدن برایم سخت بود جلسه اول زیاد خوب نبودم اما بعداز 5 – 6 قسمت کم کم راه افتادم، هرچند کار سخت بود، ولی آن را خیلی دوست داشتم.
سریال های تلویزیونی
● باغ سرهنگ (فلورا سام، مجموعه تلویزیونی،۱۳۹۲)
● شوخی کردم (مجموعه ویدیو خانگی، مهران مدیری، ۱۳۹۲
● قهوه تلخ (مجموعه ویدیو خانگی، مهران مدیری، ۱۳۸۹)
● روز از نو (مجموعه آیتمهای طنز نوروز، ۱۳۸۷)
● دوباره زندگی (رضا جودی، مجموعه تلویزیونی، ۱۳۸۳)
● شبهای برره (مجموعه تلویزیونی، مهران مدیری، ۱۳۸۴)
● سی و نه (مجموعه تلویریونی، داریوش کاردان ۱۳۷۴)
● افسانه شهر هرت (سعید چاری، مجموعه تلویزیونی، ۱۳۸۲)
● یک بام و دو هوا (یوسف صیادی، مجموعه تلویزیونی، ۱۳۸۲)
● آتیه (ارژنگ امیرفضلی مجموعه تلویزیونی، ۱۳۸۱)
● سینما و سی نما (ارژنگ امیرفضلی مجموعه تلویزیونی، ۱۳۸۱)
● جمعه بازار (رامبد جوان، ۱۳۷۷)
● قصه های فلانی (یوسف صیادی، ۱۳۷۸)
● گلهای ۷۸ (مجموعه تلویزیونی، ۱۳۷۸)
● گلهای ۷۷ (مجموعه تلویزیونی، ۱۳۷۷)
● حرف تو حرف (مهران غفوریان مجموعه تلویزیونی، ۱۳۷۷)
● از خواستگاری تا ازدواج (مجموعه تلویزیونی، ۱۳۷۶)
● جنگ آدینه،(ایرج کاردان،۱۳۷۶)
● آقای تعجب،(مسعود ریاحی،۱۳۷۶)
● گل های آفتابگردان (مسعود شاهمحمدی، ۱۳۷۶)
● ساعت خوش و سال خوش (مجموعه تلویزیونی، مهران مدیری ۱۳۷۳)
● پرواز ۵۷ (مجموعه تلویزیونی، مهران مدیری ۱۳۷۲)
فیلم سینمایی
● خوابم می آد (کارگردان رضا عطاران)
تله فیلم
● بغض (۱۳۸۲)
● ماه عسل، (شهاب عباسی، ۱۳۸۷)