![مردان ایران مغلوب هند شدند](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/JnYZSYZmMNKp/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRomiTnpLuD5qXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVeYBuI0UJPBmv_uliXRDrVw,,/n00093697-b.jpg)
به گزارش افکار نیوز به نقل از فارس ، تیم ملی پینگپنگ مردان ایران شب گذشته در مرحله دوم مسابقات جهانی پینگ پنگ آلمان برابر هند قرار گرفت که در پایان با قبول شکست ۳ بر یک مقابل این تیم از صعود به دیدار ۲۵ تا ۳۲ باز ماند.
در بازی اول افشین نوروزی ۳ بر صفر مغلوب آچانتا شد، اما در بازی دوم نوشاد عالمیان توانست ۳ بر صفر آنتونی را مغلوب کند تا ۲ تیم یک بر یک مساوی شوند.
در بازی سوم و چهارم هم نیما عالمیان ۳ بر ۲ به سومیاجیت باخت و نوشاد عالمیان هم ۳ بر ۲ برابر آچانتا شکست خورد تا در پایان ایران ۳ بر یک بازنده باشد.
تیم ایران با این شکست باید برای رسیدن به یکی از ردههای ۳۳ تا ۳۶ امروز با استرالیا دیدار کند.