وزارت نفت تیمهایش را در لیگ برتر رها کرده است. پیش از این نفت تهران از فوتبال ایران محو شده بود و اکنون هم فراز کمالوند میخواهد بعد از بازی با نفت مسجد سلیمان به بهانه مشکلات مالی اردوی پارس جنوبی را ترک کند. از اردوی نفت مسجد سلیمان و صنعت نفت آبادان هم خبرهای خوبی به گوش نمیرسد. وزارت نفت مدعی شده به بهانه مصوبه مجلس نمیتواند برای تیمداری در فوتبال هزینه کند و در صورت انجام این کار از سوی محاکم قانونی به پای میز محاکمه کشیده خواهد شد.
اخبار ورزشی- نمیدانیم چگونه است که وزارت صنعت و معدن میتواند برای فوتبال هزینه کند، اما وزارت نفت نه؟! مگر هر دو دولتی نیستند؟ تازه تیمهایی که وزارت نفت از آنها حمایت میکند پرتماشاگر هستند و نقش غیر قابل انکاری در پر کردن اوقات فراغت اعضای جامعه به خصوص نسل جوان دارند در حالی که تیمهایی، چون پیکان و سایپا در لیگ برتر بدون تماشاگر هستند. اگر قانون است که دولت برای فوتبال هزینه نکند و از این پس باید پای بخش خصوصی در میان باشد که این قانون باید برای همه تیمها یکی باشد و دیگر دولت برای هیچ تیمی هزینه نکند. این خیلی بد است که برخی از تیمها از امکانات دولتی بهره ببرند و برخی تیمها نه. این به واقع یک تبعیض آشکار است.
بعد از نابودی نفت تهران دیگر تیمهای نفتی هم شرایط بغرنجی در فوتبال دارند و فاصلهشان با پایان حیات در این فوتبال زیاد نیست! شاید آزاردهندهتر از مرگ تیمهای نفتی تبعیض دولت در رسیدگی به تیمها باشد و مصوبهای که مجلس تنها برای یک وزارتخانه تدوین کرده است. این در حالی است که دولت هیچ مصوبهای برای حمایت از تیمهای دولتی ندارد؛ از جمله پرداخت حق پخش به تیمهای لیگ برتری. این اتفاقات در فوتبال کشور در حالی رخ میدهد که در فوتبال حرفهای تیمهای لیگ برتری آنقدر درآمد دارند که علاوه بر تأمین هزینههای جاری خود به دولت مالیات کلانی میدهند. این اتفاقات تلخ در فوتبال کشورمان به این بهانه است که قوانین حرفهای در اولویت نیست و از همه بدتر قوانینی که در فوتبال کشور وجود دارد بوی تبعیض میدهد. تیمهای نفتی هم بخشی از فوتبال کشور هستند و حق حیات دارند و از همه مهمتر اینکه در شهر خود محبوبیت ویژهای دارند و مرگ آنها خاطر خیلیها را آزرده خواهد کرد.