مهدی پاشازاده در خصوص فصل جدید فوتبال اظهار کرد: برای فصل جدید هم نگران هستم هم نیستم. اخیراً اتفاقات خوبی نیفتاد به ویژه در بازی آخر جام حذفی. بعضی وقتها در ورزشگاه های ما یک سری تنش های بی مورد و غیرمنطقی رخ می دهد، برخی مواقع عدم مدیریت و نا آگاهی باعث این مشکلات می شود که امیدوارم تکرار نشوند.
اخبار ورزشی- وی که در برنامه سلام صبح بخیر شبکه سه سیما حضور یافته بود افزود: همه منتظرند لیگ شروع شود و بازی های جذابی ببینیم. مردم در ورزشگاه بازی ها را ببینند و لذت ببرند. تماشاگران می توانند داد هم بزنند، اما زمان اینکه صندلی ها را بکنند و وسط زمین بریزند گذشته است.
پیشکسوت آبی پوشان در پاسخ به سوالی درباره از دست دادن چشم و ضربه مغزی طرفداران استقلال و لزوم تهیه امکانات جدید برای بازرسی افراد، تاکید کرد: امنیت استادیوم ها باید بیشتر شود. وقتی قدرت ماموران یا دوربین های امنیتی خوب نباشد اوضاع همین است. وقتی طرفدار به ورزشگاه می آید و هزینهاش را می پردازد، پس باید امکانات جدید بیاید. دوره اینکه ۷۰ هزار نفر را با دست بگردند گذشته است. دراین فوتبال هم به اندازه کافی اتفاقات بد افتاده است. برای فوتبالی که ۷۰ تا ۱۲۰ هزار نفر برای دیدن آن به ورزشگاه می روند و میلیون ها نفر از تلویزیون آن را می بینند و این همه درآمد دارد، این هزینه بالایی نیست.
پاشازاده درباره نقش لیدرها در این اغتشاشات تصریح کرد: شغل آنها نظم دادن روی سکوها است و سرگروه می تواند یا هواداران را به آشوب بکشاند یا آنها را کنترل و ساکت کند. در پرسپولیس و سپاهان هم این مشکل بوده اما در استقلال بعضی وقتها سر و صدایش بیشتر بوده است.
وی درباره حمله به صفحات بازیکنان در فضای مجازی گفت: فضای مجازی به یک معضل تبدیل شده است. زمانی که ما بازی میکردیم برخی طرفداران به شوخی میگفتند به استادیوم میآییم تا اگر از دست زن و بچه و کارفرمایمان ناراحتیم داد بزنیم و خودمان را خالی کنیم. اما حالا این موضوع به فضای مجازی منتقل شده است.
بازیکن پیشین تیم ملی درباره نقش دلال ها در فوتبال خاطرنشان ساخت: دلال ها همیشه در فوتبال نقش دارند. جایی رفته ام بودم قبل از آنکه قرارداد ببندم به من گفتند با هیچ دلالی نباید کار کنی، گفتم کدام سوپرمارکت در این شهر بازیکن فروش است من بروم بخرم! این موضوع در همه جای دنیا هست، ما هم که در ایران استاد واسطه گری هستیم و این یک شغل است. باشگاه، مدیرعامل و سرمربی باید آگاه باشند تا کلاه سرشان نرود. درست نیست من مستقیم به بازیکن زنگ بزنم، مدیر برنامه یک چیز قانونی است.
پاشازاده یادآور شد: در لیگ های پایین تر هم درآمد و هم نظارت کمتر است. با بازیکن، داور، مربی و سرپرست هم شاید صحبت کنند. اینکه چقدر مدارک این موضوع را داریم نمی دانم. به هر حال دلال ها نتیجه تعیین می کنند.
وی درباره دوران بازیکنی خود گفت: من بعد از مصدومیتم یک سال زمان آقای پورحیدری در استقلال بازی کردم. بعد به آلمان رفتم و قرار بود قرارداد ببندم، اما پدرم فوت کرد و مجبور شدم به ایران بیایم و ماندگار شدم.
کاپیتان پیشین استقلال در پاسخ به اینکه آیا کسی مانع کار رولند کخ شد، تصریح کرد: نگذاشتند او کار کند. همان کسانی که آمدند و ماندند و کارهایشان را کردند. از همین سکوها کارشان را شروع کردند، در روزنامهها ادامه دادند و به خود تیم رخنه کردند. با بازیکنان جلسه گذاشتند که علیه آقای کخ هماهنگ شوند. من را هم اخراج کردند، رضایتنامه ام را هم ندادند، اذیتم کردند و پولی هم دوباره از من گرفتند.
پاشازاده درباره حضور در تیم ملی در زمان مایلی کهن گفت: من همیشه به ایشان احترام گذاشتم و صبر کردم و مزد صبرم را گرفتم. آن موقع رسانهها فراگیر نبودند اما فشار میآوردند. مایلی کهن با من رفتار بدی نداشتند اما با رسانه ها و یکسری افراد دیگر لجبازی داشت و شاید این لجبازی ها مانع از این می شد که من زمان مایلی کهن در تیم ملی بازی کنم.
وی در پاسخ به اینکه برای بازی با عربستان به ویژه به دلیل اینکه بازیکن مصدوم داشتیم فکر میکردید بازی میکنید، گفت: معمولاً جمعهها بازی بود و پنجشنبهها به من میگفتند جزو ۱۸ نفر نیستی و من به خانه میرفتم و شنبه صبح بر میگشتم. برای این بازی فکر میکردم باشم اما پای اتوبوس تیم ملی به من گفتند مایلی کهن اسمم را از تیم خط زده و آنجا تا میدان راه آهن پیاده رفتم و گریه کردم.
وی همچنین درباره عدم حضور در تیم ملی در زمان برانکو نیز گفت: یک بار در مسیر تهران-وین با برانکو صحبت کردم، یک بار هم در هتل استقلال و قرار بود به تیم ملی دعوت بشوم اما نشد. متاسفانه در مملکت ما باید رابطهات خیلی قوی باشد. من الان هم رابطه ندارم. به من پیشنهاد دادند که پول بده و ما کاری میکنیم دوباره به تیم ملی دعوت شوی. اگر من در آلمان و اتریش کار کرده بودم بهترین تیم ها را به من می دادند اما در ایران نه.