مردانی برترین کشتی‌گیر وزن ۹۰ + کیلوگرم شد

به گزارش افکار نیوز به نقل از فارس، کمیته فنی فدراسیون بینالمللی ورزشهای زورخانهای با بررسی آییننامه و منشور اخلاقی فدراسیون و توجه ورزشکاران به رعایت اصول جوانمردی و منش پهلوانی، برترینهای سال ۲۰۱۱ را معرفی کرد.

در انتخاب برترین‌های جهان در سال ۲۰۱۱، ملاک‌های دیگری از جمله چگونگی حضور در مسابقات، تکنیک‌های فنی، امتیاز هنرهای فردی و تلاش کشورها برای توسعه ورزش زورخانه در نظر گرفته شده است.

همچنین برای نخستین‌بار ورزشکاران آفریقایی و برترین‌های پارازورخانه نیز انتخاب و معرفی شدند.

فدراسیون بین المللی ورزش‌های زورخانه‌ای که مهرماه سال ۱۳۸۳ با مشارکت ۲۲ کشور جهان فعالیت خود را آغاز کرده، توانسته است ورزش زورخانه و آیین پهلوانی را با کمک اعضا و کنفدراسیون‌های قاره‌ای در بیش از ۶۰ کشور جهان معرفی کند.

فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای(IZSF) در سال ۲۰۱۱ میلادی علاوه بر بیش از ۱۰ دوره آموزشی در کشورهای مختلف آسیایی، آفریقایی و اروپایی، مسابقات قهرمانی قاره‌ای و جام جهانی را نیز برگزار کرده است.

* برترین‌های سال ۲۰۱۱ زورخانه در جهان

با اخلاق‌ترین ورزشکار(Fair Play):

ایوس فوک پدیده آفریقا و کشتی‌گیر سنگین وزن کامرون: دارنده مدال طلای کشتی سنگین وزن و مدال نقره رشته سنگ‌گیری قاره آفریقا با توجه به رفتار پهلوانی و رعایت اصول جوانمردی در رویارویی با رقیبان و رعایت نهایت احترام نسبت به حریفان و قوانین به عنوان با اخلاق‌ترین ورزشکار سال ۲۰۱۱ برگزیده شد.

پدیده سال ۲۰۱۱:

جابر صبری عبدالامیر از عراق:(دارنده ۵ مدال طلا و یک مدال نقره از جام جهانی از بلاروس): دارنده دو مدال طلا در رشته‌های چرخ چمنی، کباده و یک مدال نقره تیمی، مسابقات جوانان آسیا در تاجیکستان: ۳ مدال طلا در رشته‌های تیمی، کباده و میل‌گیری سنگین به عنوان پر‌امتیاز ترین ورزشکار سال ۲۰۱۱ انتخاب شد.

رشته تیمی: جمهوری آذربایجان

با تشکر از حضور مؤثر تیم‌های زورخانه‌ای جمهوری اسلامی ایران و عراق، با در نظر گرفتن «روند و تداوم رشد» تیم جمهوری آذربایجان به عنوان برترین تیم زورخانه‌ای سال ۲۰۱۱ انتخاب شد.

رشته میل سنگین: مهدی دهقان، ایران

با تشکر از حضور مؤثر جابر صبری عبدالامیر از عراق و علی خداوردی از جمهوری اسلامی ایران، مهدی دهقان به عنوان برترین میلگیر سنگین سال ۲۰۱۱ برگزیده شد. همچنین این ورزشکار خوش‌اخلاق با شکستن رکورد میلگیری سنگین با ۲۴۲ جفت به عنوان رکورددار جهانی این رشته معرفی شد.

رشته میل‌بازی: فرشاد حیدررضایی، ایران

با تشکر از عمار ابرهیم حسین از عراق و خیام عروج‌اف از جمهوری آذربایجان، فرشاد حیدررضایی از جمهوری اسلامی ایران به عنوان برترین ورزشکار سال ۲۰۱۱ انتخاب شد.

رشته کباده: جابر صبری، عراق

با تشکر از مصطفی حسین‌نژاد از جمهوری اسلامی ایران و کریشان کومار از هندوستان، جابر صبری عبدالامیر از عراق به عنوان برترین ورزشکار سال ۲۰۱۱ در رشته کباده معرفی شد.

رشته چرخ چمنی: توحید فتحی، ایران

با تشکر از جاناتان موگوویسا از کشور اوگاندا و ساموئل کام از موزامبیک، توحید فتحی از جمهوری اسلامی ایران به عنوان برترین ورزشکار سال ۲۰۱۱ در رشته چرخ چمنی معرفی و انتخاب شد.

رشته چرخ تیز: مصطفی حیدریان‌بایی، ایران

با تشکر از زبیران موگاگا از اوگاندا و علی کریم جاسم از عراق، مصطفی حیدریان‌بایی از جمهوری اسلامی ایران به عنوان برترین ورزشکار سال ۲۰۱۱ در رشته چرخ تیز برگزیده شد.

رشته سنگ: سید محمود ضمیراف، تاجیکستان

با تشکر از زمان عابد محسن از عراق و رسول نورانی حسین‌آبادی از اتریش، سید محمود ضمیراف از کشور تاجیکستان به عنوان برترین ورزشکار سال ۲۰۱۱ در رشته سنگ انتخاب شد.



* کشتی پهلوانی

کشتی پهلوانی ۶۰-۵۰ کیلوگرم: حسین مجید، عراق

کشتی پهلوانی ۷۰-۶۰ کیلوگرم: سید محمود ضمیر‌اف، تاجیکستان

کشتی پهلوانی ۸۰-۷۰ کیلوگرم: ووسال جواداف، جمهوری آذربایجان

کشتی پهلوانی ۹۰-۸۰ کیلوگرم: تورال علی اف، جمهوری آذربایجان

کشتی پهلوانی ۹۰ + کیلوگرم: امین مردانی، ایران

برترین مربی ورزش های زورخانه ای: علی چگینی، ایران

زبیران موگاگا از اوگاندا ماتیو ماوانگی از کنیا، علی چگینی از جمهوری اسلامی ایران به عنوان پر تلاش‌ترین مربی ورزش‌های زورخانه‌ای انتخاب شد.

برترین مربی کشتی پهلوانی: داریوش نظری، ایران

داریوش نظری از جمهوری اسلامی ایران به عنوان برترین مربی کشتی پهلوانی در سال ۲۰۱۱ انتخاب شد.

برترین مرشد مربیان: وسیم علی، عراق

وسیم علی از عراق به عنوان مرشد مربی شایسته سال ۲۰۱۱ انتخاب شد.

برترین‌های پارازورخانه

در کلاس کباده نشسته تاکور وینود از هندوستان، در کلاس میل‌گیری نشسته سید شهاب‌الدین بصام‌تبار از جمهوری اسلامی ایران و در کلاس میل‌گیری و کباده ایستاده ارسلان امینی از جمهوری اسلامی ایران به عنوان برترین‌های سال ۲۰۱۱ انتخاب شدند.

فعال‌ترین فدراسیون: جمهوری آذربایجان

فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای جمهوری آذربایجان به دلیل تداوم برنامه‌ریزی، رشد و رویکرد توسعه‌ای مناسب و توجه ویژه به آموزش زورخانه در دانشکده‌های تربیت بدنی، به عنوان برترین فدراسیون انتخاب شد.

انتهای پیام/م