حمدالرحمان العطیه در مورد برگزاری اجلاس به فدراسیون آسیایی میزبانی تهران، اظهار داشت: اجلاس بسیار خوب و راضی کنندهای در ایران برگزار شد و از تلاشهایی که در این راستا صورت گرفته و این موضوعی نیست که من به آن اذعان داشته بادشم چرا که اعضا مجمع به اتفاق از این میزبانی که موضوعات جدی در آن بحث و بررسی شد رضایت کامل داشتند.
العطیه در مور وضعیت قرنطینه اسب های ایرانی گفت:: باید مسئله قرنطینه حل شود، این موضوع در منطقه چالشهایی را به وجود آورده است. برای حل این موضوع هم مسابقاتی مشترک میان دو کشور ایران و قطر در نظر گرفتهایم تا بتوانیم در این باره تعاملی میان سوارکاران ایران و قطر به وجود آوریم و امیدواریم در آینده این مشکل در دیگر کشور های آسیایی نیز حل شود.
العطیه درباره دستاوردهای اجلاس تهران گفت: در این اجلاس تصمیمات خوبی گرفته شد و ما از کشوری که در مسابقات میزبانی داشته باشد حمایت کامل خواهیم کرد. بین ایران و قطر همواره روابط حسنه خوبی وجود داشته و باید این ارتباطات افزایش یابد. البته چالش قرنطینه اسب ها را باید دولتها حل کنند، فدراسیونها در این باره میتوانند رایزنی کنند و با انتشار مقالات مختلف و اقداماتی مشکلات مربوط به قرنطینه را تسهیل کنند. پس از اتفاقات است که میتوانیم شاهد باشیم این مشکل حل شود.
العطیه درباره شرایط سوارکاری در ایران و سوارکاران کشورمان گفت: شاید در مسابقاتی که در ایران برگزار میشود ارتفاع موانع مانند مسابقات اروپایی نباشد اما سوارکاران ایران مانند سوارکاران اروپایی پرش میکنند و باید مسابقات بیشتری در ایران برگزار شود.
خلیلی: سال آینده مشکل قرنطینه اسب ها به کلی حل می شود
رئیس فدراسیون سوارکاری در رابطه با اینکه آیا درباره حل مشکلات مربوط به قرنطینه صحبتهایی مطرح و اقداماتی صورت گرفته است، گفت: در این باره صحبتهایی مطرح شد اما یکی از مواردی که بیشتر از ما باید در این باره اقدامات انجام دهد مربوط به دولتها است. سازمان دامپزشکی به ما این قول را داده که تا پایان سال آینده مشکل قرنطینه اسب حل شود. در این باره ما البته سوارکارانمان را به نقاط مختلف اعزام میکنیم و مشکلاتی در این مورد اعزام آنها وجود ندارد.
خلیلی گفت: ایران از دو سال پیش میزبان مسابقات CSI بوده است و در این باره ما مشکلات زیرساختی نداریم. ما به دنبال این هستیم که بتوانیم مسابقات سه ستاره و چهار ستاره را در کشور برگزار کنیم و این موضوع هم نیازمند افزایش مبالغ و جوایز مسابقات است تا سوارکارانی که در این رویدادهای بینالمللی حاضر میشوند حضور در ایران برایشان صرفه اقتصادی داشته باشد.
وی افزود: بهترین دستاورد ما حضور و افزایش تعداد شرکت کنندگان در این اجلاس بوده است، در گذشته فدراسیون آسیایی چندان شناخته شده نبود و در یک سالی که العطیه در راس این فدراسیون قرار گرفته تحرکات خوبی صورت گرفته و تمرکز زیادی در حوزه اسب و سوارکاری که پیش تر در منطقه شرق بوده، در منطقه غرب هم به وجود آمده است.
خلیلی درباره حضور سوارکاران ایران در مسابقات آسیایی جاکارتا هم گفت: 8 الی 9 سوارکار به مسابقات آسیایی اعزام میشوند و برای اولین بار است که در 3 رشته پرش از مانع، درساژ و مسابقات 3 روزه شرکت خواهیم کرد، حضورمان در مسابقات 3 روزه برای اولین بار خواهد بود. یک جوان در مسابقات 3 روز شرکت میکند و 2 ورزشکار خانم هم در رقابتهای درساژ خواهیم داشت.