![ابهام در رسیدن حسینی به بازی الریان](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/hH8a2LEc2oVp/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRkBwuKerPXqYXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVbAkiqt2D389VmKk5Dstp3Q,,/%D8%B3%DB%8C%D8%AF+%D9%85%D8%AC%DB%8C%D8%AF+%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86%DB%8C.jpg)
مجید حسینی در بازی رفت برابر العین مصدوم شد و بازی برگشت برابر این تیم و البته بازی روز پنجشنبه برابر نفت تهران در هفته بیست و ششم لیگ برتر را هم از دست داده است.
مجید حسینی هم اکنون در کلینیک باشگاه استقلال در حال فزیوتراپی است و فعلا کادرپزشکی استقلال اجازه بازگشت او به تمرینات را نداده است.
البته گفته می شود روند بهبودی او به خوبی پیش می رود و کادر پزشکی باشگاه استقلال تلاش می کنند تا هر طور که شده او را آماده بازی با الریان کنند.