درباره روند تیم پرسپولیس در لیگ برتر و احتمال قهرمانی دوباره این تیم، اظهار داشت: قطعاً نمیتوانیم بگوییم که پرسپولیس قهرمان میشود، اما شانس خیلی زیادی دارد. این نه تنها به دلیل فاصله 9 امتیازی پرسپولیس با تیم دوم جدول، بلکه بهخاطر نوع نمایش و روند بازی این تیم است که نشان میدهد پرسپولیس آمادهترین تیم ایران است و نوسانات کمتری دارد. علاوه بر همه اینها، در پرسپولیس یک مربی ارزشمند هم کار میکند، اما هنوز 12 هفته دیگر مانده و 36 امتیاز در وسط است که میتواند خیلی از معادلات و پیش بینیها را عوض کند، ولی این مسئله را میگویم که شانس پرسپولیس برای قهرمانی در لیگ شانزدهم خیلی زیاد است.
وی به تمجید از تواناییهای برانکو ایوانکوویچ پرداخت و یادآور شد: برانکو باید یک چشماندازی باشد برای مدیرانی که متوسل میشوند به مربیان خارجی. موفقیتهای برانکو در ایران نشان میدهد که حضور مربیان خارجی از نوع خوبشان از لحاظ فنی و فرهنگی میتوانند به ما کمک کنند. فکر میکنم آقای برانکو بعد از انقلاب یکی از بهترین مربیانی بودند که به ایران آمدند. برانکو یک شخصیت متوازن دارد و ما هم نیاز داریم به چنین مربیان خارجی.
کارشناس فوتبال کشورمان در ادامه به بهتر شدن وضعیت استقلال پس از حضور وینفرد شفر در این تیم اشاره کرد و گفت: من وینفرد شفر را از سال 1993 که در تیم ملی سمت داشتم میشناسم. ما در آن مقطع در آلمان یک اردویی زده بودیم و در آنجا با شفر آشنا شدم. شفر مربی کارلسروهه بود، در آلمان رشد کرده و در تیمهای خارجی سابقه مربیگری دارد. من تاثیر شفر در استقلال را بهخوبی میبینیم، منتهی نگران برخی مسائل هستم و آن عدم ثبات است. برای حفظ چنین مربیانی ثبات لازم است که مثلاً قرارداد سه ساله با آنها ببندیم. الان آقای شفر به استقلال یک شکل تازه بخشیده و توانسته در این تیم تغییرات مثبت ایجاد کند. دو تیم استقلال و پرسپولیس رشدشان به سود تیم ملی است، هرچقدر که آنها خوب باشند، تیم ملی ما هم خوب خواهد بود.
حاج رضایی ادامه داد: مسئله ثبات یکی از ارکان اساسی یک تیم فوتبال است. شما نفت تهران را در نظر بگیرید. آنها در 18 بازی 6 مربی داشتند. بازیکن باید چهکار کند؟ اصلاً میداند مربیاش کیست؟ الان میبینیم کار به جایی میرسد که قهرمان جام حذفی ما نمیتواند به آسیا برود. یا در مورد تراکتورسازی، تیمی که با این همه هوادار به قطب فوتبال ما تبدیل شده، امسال هیچ شانسی حتی برای کسب سهمیه ندارد و از کورس قهرمان هم جا مانده است. ما اگر به گوشمان اعتماد نمیکنیم، باید به چشم خودمان که اعتماد کنیم. وقتی میبینیم یک مربی تاثیرگذار است، باید او را نگه داریم. وقتی میبینیم مربی نه تنها در بحث فنی، بلکه تیم را در روند بیحاشیه بودن خوب نگه داشته، ما هم باید از او محافظت کنیم. تغییرات زیاد به هر تیمی لطمه میزند. ما تا این مسائل را حل نکینم، در چند دوره هم در جام جهانی باشیم، مطمئن باشید که پیشرفت نمیکنیم.
وی در مورد حضور بازیکنان ملیپوش پس از بازیهای لیگ برتر در برنامه ریکاوری تیم ملی و کارلوس کیروش گفت: این کار جنبههای مختلفی دارد. یکی از محاسنش این است که سرمربی تیم ملی مرتباً بازیکنان را میبیند و یک تمرین ساده به نام ریکاوری با آنها میکند تا از وضعیت آنها باخبر باشد. او با این کار عینیات خود را با شنیدههایی که از دستیارانش دارد، تطبیق میدهد، چون آقای کیروش اکثراً در خارج از ایران است. از سوی دیگر، سرمربی تیم ملی بهانههایش کم میشود. اینکه باشگاهها همکاری میکنند و بعد از هر بازی بازیکنان خودشان را در اختیار او میگذارند، باعث میشود که بهانههای کیروش کمتر شود. البته آقای کیروش میتوانند یک بهانه دیگر طرح کند، چون استعدادش را دارد. در کل من این کار را یک کار مثبت میبینم.