در پایان نود دقیقه نیز شش دقیقه زمان تلف شده گرفت تا مشخص شود که حاشیهها زمان تلف شده این بازی را بالا برده است اما تمام ابهاماتی که بعد از بازی در ذهن مخاطب باقی ماند شاید با گزارش داور و ناظر بازی حل شود و حکمهایی که کمیته انضباطی در نهایت میدهد نشان دهد که قاب کوچک تلویزیون گویای اتفاقات بزرگ مستطیل سبز نیست.
وقتی داور کنار زمین آمد و با حرکت دستش اشاره کرد و سکوها را نشان داد. در وهله اول تشخیص اینکه مهدی پاشازاده اخراج شده یا فرزاد مجیدی سخت بود اما خیلی طول نکشید و پافشاری این مربی به ماندن در کنار زمین مشخص کرد که داور مهدی پاشازاده را اخراج کرده است.
خیلی واضح نبود که اصرار بنیادیفر به اخراج سرمربی نساجی برای چیست. این ماجرا هر چه بیشتر طول میکشید ابهام بیشتری در ذهن بینندگان تلویزیون ایجاد میکرد. بنیادیفر وقتی با سماجت پاشازاده مواجه شد توپ را برداشت و کنار زمین آمد و اینطور وانمود کرد که اجازه ادامه بازی را نمیدهد.
در این لحظه بود که با وساطت اطرافیان سرمربی نساجی غرغرکنان به بالای سکوها رفت. این تمام ماجرایی بود که از تلویزیون پخش شد اما صورت اصلی ماجرا که مربوط به رفتار داور با پاشازاده بود از چشم بینندگان پنهان ماند.
اصل ماجرا این است که مهدی پاشازاده چندین بار کنار زمین آمد و به نحوه قضاوت داور بازی اعتراض کرد که در این زمان حسین زیاری داور چهارم، بنیادیفر را در جریان ماجرا قرار داد، داور هم به کنار زمین رفت و از پاشازاده خواست که دیگر اعتراض نکند اما طبق گزارش گروه داوری که به دست سازمان لیگ رسیده، سرمربی نساجی بعد از تذکر داور لفظی را به کار میبرد که زیاری (داور چهارم) دوباره بنیادیفر را در جریان ماجرا قرار میدهد و در نهایت داور وسط طبق گزارش داور چهارم تصمیم به اخراج پاشازاده میگیرد.
این تمام ماجرای اخراج پاشازاده بود و گزارشی که به دست مسوولان فدراسیون رسیده است. اما این امکان وجود دارد که کمیته انضباطی با توجه به گزارش داور سرمربی نساجی را جریمه کند.
البته غیر از ماجرای اخراج پاشازاده، چند اتفاق دیگر در این بازی هم که از دید داور بازی پنهان ماند میتواند پای مسوولان کمیته انضباطی را وسط بکشد.