بعد از اینکه ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد دیگر در ورزش قهرمانی هزینه مستقیم نمیکند عملا بودجه تیمهای نظامی مانند تراکتورسازی، ملوان، فجر سپاسی، نیروی زمینی و ... قطع شد.
در این شرایط باشگاهی مانند تراکتورسازی که در لیگ برتر فعالیت میکرد برای تامین هزینه هایش اقدام به واگذاری این باشگاه کرد، ولی در مرحله واگذاری هیچ داوطلب شخصی پیدا نشد تا باشگاه را بخرد و فقط برخی از نهادها و ارگانها استانی بودند که برای اینکار پیشقدم شدند، اما آنها هم نمیتوانستند از پس هزینههای موجود بربیایند.
بعد از این بود که باشگاه تراکتورسازی با تکیه بر حامیان مالیاش فصل گذشته ۷۵ تا ۸۰ درصد مبلغ قرارداد بازیکنانش را پرداخت کرد و در فصل جدید هم یک مرحله پرداخت صورت گرفته است.
در مورد باشگاه تراکتورسازی مدیران این باشگاه معتقد هستند که آنها توانایی تامین اعتبارات جاری را توسط اسپانسر دارند، اما اصلیترین مشکل آنها پرداخت بدهیهای داخلی و خارجی فراوانی است که این باشگاه دارد منهای بدهیهایی که باشگاه تراکتورسازی به بازیکنان داخلی دارد حدود ۹ پرونده شکایت از این باشگاه در فیفا باز شده بود و بازیکنانی مانند فرشید طالبی و مرتضی اسدی هم برای دریافت طلبشان به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کردند.
حالا باشگاه تراکتورسازی برای پرداخت هزینههای جاری و کل بدهیهای قبلیاش در فصل جاری به طرحهای اقتصادی امیدوار است در این بین قرارداد همکاری با مؤسسه مالی اعتباری کوثر، شراکت با آذرتل، امضای قرارداد اسپانسری با یک اپراتور تلفن همراه و قرارداد صبامهر جزو طرحهای اقتصادی باشگاه تراکتورسازی برای تامین هزینهها است.
این در شرایطی است که مدیران باشگاه تراکتورسازی تا امروز نزدیک به ۶ میلیارد تومان از بدهیهای خارجی این باشگاه را پرداخت کردهاند.
مدیران باشگاه تراکتورسازی انتظار دارند هواداران این تیم با حضورشان در طرحهای اقتصادی این باشگاه حامی مالی خوبی برای باشگاهشان باشند.