![استقلال با 3 هافبک بازیساز برابر سایپا](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/3IVWaUzotpGm/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwb8gXQLzm0KVkbz182Z_RjPhaRqCI9JPJRyva5CFkK1PXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVYD0YX-wlyO4wWxWQxIu3Fg,,/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84.jpg)
علیرضا منصوریان که پیش از شروع فصل وعده استقلالی تهاجمی برای شکست حریفان داده بود، در این بازی ترجیح داد از 3 هافبک بازیساز و البته یک هافبک دفاعی استفاده کند.
برای بازی امشب داریوش شجاعیان، مجتبی جباری و سرور چپاروف که هر 3 بازیسازهای تخصصی هستند همزمان در ترکیب اصلی بازی می کنند و روزبه چشمی هم تک هافبک دفاعی این تیم خواهد بود.
نکته جالب ترکیب استقلال این است که آبی ها در ترکیب اصلی خود وینگر ندارند و تمام نیروهای تهاجمی این تیم را در خط هافبک، بازیکنان بازیساز تشکیل می دهند.