وزارت ورزش سرانجام تکلیف هیئت مدیره باشگاه استقلال را مشخص کرد اما پرسپولیس هنوز ترکیب جدید مدیریتی خود را نشناخته است. مسعود سلطانیفر، وزیر ورزش هنوز به جمعبندی نهایی در مورد هیئت مدیره باشگاه سرخپوش پایتخت نرسیده اما شنیده میشود حضور 4 نفر در هیئت مدیره این باشگاه قطعی است.
در مورد نفر پنجم اختلاف نظرهایی وجود داره اما شنیدهها حکایت از آن دارد که بهروز منتقمی و علی پروین گزینههای حضور در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس هستند.
پروین، اسطوره باشگاه پرسپولیس و چهرهای بسیار محبوب میان هواداران این تیم است اما تجربه نشان داده بر خلاف دوران بازی و مربیگری، به عنوان یک مدیر نمیتواند چهره تأثیرگذاری باشد. سؤال اینجاست اگر قرار است پروین مانند گذشته توان اجرایی نداشته باشد و مانند برخی از اعضای کنونی هیئت مدیره این باشگاه در اتخاذ تصمیمات کلان، منفعل عمل کند، چه نیازی است انتخاب شود؟
اگر در آینده تصمیماتی گرفته شود که به مذاق هواداران خوش نیاید، پروین که اسطوره این باشگاه محسوب میشود باید رودرروی آنها قرار بگیرد؟ چه اصراری وجود دارد که یک پیشکسوت بزرگ مانند پروین در هیئت مدیره حضور داشته باشد؟ هواداران فوتبال در ایران به شدت احساسی هستند و زمانی که تیمشان روی دور ناکامی قرار بگیرد دیگر مدیر، مربی و اسطوره برایشان تفاوتی ندارد و همه را از دم تیغ میگذرانند. فراموش نکردهایم که پروین زمانی به عنوان سرمربی روی نیمکت پرسپولیس مینشست اما هوادار عصبانی تمام جامهایی که «سلطان» برایشان به ارمغان آورده بود را از یاد برد و با پرتاب سیب از او پذیرایی کرد.
بهتر است مدیران وزارت ورزش به جای سوزاندن مهرههای مهمی مثل علی پروین در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس، مدیرانی را وارد این عرصه کنند که هم توان مدیریتی بالایی داشته باشند و هم بتوانند در روزهای پر تنش، گرهای از کار پرسپولیس باز کنند. شاید انتخاب چهرههای بزرگی مانند پروین برای حضور در هیئت مدیره، نقش سپر را برای مدیران ورزش کشور دارد تا در مواقع بحرانی پشت نام بزرگ آنها پنهان شوند.
باید دید وزارت ورزش و جوانان و مسعود سلطانیفر که ترکیب پر انتقادی را برای هیئت مدیره باشگاه استقلال انتخاب کردند، در نهایت چه تصمیمی برای دیگر باشگاه پر طرفدار پایتخت میگیرند.