عباس جدیدی، در خصوص عملکرد ملیپوشان کشتی کشور اظهار داشت: در ابتدای صحبتهایم باید بگویم این عزیزان سربازان و فرزندان ملت ایران هستند که در مسابقات المپیک شرکت کردند. اگر ورزشکاری را در المپیک میبینید مطمئن باشید برای کسب آبروی کشورش در آنجا زحمت کشیده و حضور یافته است.
وی افزود: من خوشحالم که ملیپوشان کشتی برای برافراشتن پرچم مملکت یک سال در اردوها زحمت کشیدند و شبانهروز کار کردند و از تلاش کم نگذاشتند. امیدوارم در ادامه راه هم موفق باشند ولی یادمان باشد که ورزش همیشه دو رو دارد. یک زمان برای یک ورزشکار همه چیز خوب است و سال بعد هم همه چیز بد. ورزش مثل فن زشت و زیبا است که اگر زشت آن بگیرد، کشتیگیر را ضربه میکند و اگر زیبایش بگیرد، حریف را ضربه فنی خواهد کرد.
پیشکسوت کشتی تاکید کرد: ما باید ورزش را با خوب و بد بپذیریم و همه این ورزشکاران هم به قصد برد و افتخار رفتند ولی یک زمان میبینیم که رقبا بهتر کار کردند و حتی جو و فضا و خیلی از مسائل حاشیهای به سود رقیب است. عوامل مختلفی وجود دارد که دست به دست هم میدهند تا یک پیروزی به دست بیاید. درست است که مهمترین مسئله آماده بودن یک ورزشکار است اما موضوعات پشت پرده هم زیاد است. خیلی از مسائل به کارشناسی و تخصصی و کمیته فنی و خیلی از مسائل دیگر برمیگردد.
جدیدی در ادامه در خصوص عملکرد کشتیگیران گفت: آنها زحمات خود را کشیدند و همین حضورشان برای ما افتخار است.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا ملیپوشان کشتی فرنگی مشکل بدنی داشتند، گفت: از نظر من نه. به نظرم میانگین سنی تیم فرنگی بالاست. اگر از من سؤال فنی پرسیده باشید و من جواب فنی بدهم در مورد میانگین سنی صحبت میکنم. میانگین سنی به شکلی است که شاید در تست همه چیز نرمال باشد اما در کوران مسابقات کشتیگیری که سنش بالاست دچار مشکل میشود.
دارنده مدال نقره المپیک و قهرمان جهان تاکید کرد: تمام کشورهای صاحب سبک در کشتی معمولا برای المپیک به شکلی برنامهریزی میکنند که در این مسابقات میانگین سنی تیمشان به شکلی باشد که کشتیگیران جوان، قبراق و سرحال به روی تشک بروند. معمولا میانگین سنی تیم آنها زیر 25 سال است البته ما باید برای المپیکهای بعد این موضوع را رعایت کنیم ولی در مجموع زود است قضاوت کنیم که عملکرد کشتی ما ضعیف بوده یا قوی.
جدیدی افزود: معمولا کشتی فرنگی و یا آزاد را با هم میسنجند اما انشاءالله به لطف خدا کشتیگیران دیگر کشورمان موفق خواهند شد. من نظرم این است اگر این دعاها و تشویقهای مردم بدرقه راه ما نبود این مدالها که سهل است حتی بند آنها را هم نمیتوانستیم به دست بیاوریم.
وی در خصوص عملکرد حسن یزدانی و کسب مدال طلای این جوان جویباری به فارس گفت: یزدانی خیلی نترس کشتی گرفت و آمادگی بدن و جوانی او را که کنار بگذاریم بسیار با شهامت کشتی گرفت. در کشتی فقط باید نترس باشی. عامل اصلی کشتی و فاکتور اصلی آن بعد از موضوع سنی نترس بودن است و شهامت. حسن یزدانی واقعا نترس کشتی گرفت و من شهامت او را بیشتر از سبک کشتی او تحسین میکنم.
جدیدی در پاسخ به این سؤال که حسن یزدانی وی را به یاد چه کسی انداخت، گفت: او به سبک مازندرانیها کشتی گرفت و مخصوصا جویباریها عالی کشتی میگیرند. جویبار پایتخت کشتی دنیاست و کشتی آنها چیز دیگری است. مثل روسیه که مثلا میگویند داغستان مهد کشتی این کشور است، جویبار هم مهد کشتی ایران است و حتی دنیا. من به حسن یزدانی و خانوادهاش و ملت ایران تبریک میگویم که باعث شد سرود این مملکت به اهتزاز درآید. فتح مدال واقعی فتح دلها و قلبهاست که حسن یزدانی این کار را انجام داد.