دیگر پرسپولیس پرتماشاگرترین تیم لیگ نیست!

به گزارش افکارنیوز، حضور ۶۵ هزار هواداران تراکتورسازی در بازی مقابل استقلال تهران موجب شد که این تیم با رتبه بهتر نسبت به پرسپولیس در جایگاه نخست هواداران در نیم فصل لیگ سیزدهم قرار بگیرد.

پرسپولیس که در بازی های ابتدایی هواداران نسبتا خوبی را وارد ورزشگاه می کرد در بازی های آخر خود با استقبال کم آن ها مواجه شد تا تبریزی ها با استقبال پرشور در بازی حساس با آبی پوشان پایتخت رکورد سال قبل خود را حفظ کنند.

در تیم استقلال هم همچنان هواداران از بازی های این تیم استقبال چندانی نمی کنند و تنها در بازی های بزرگ با تراکتور، سپاهان و پرسپولیس است که هوادار قابل ملاحظه ای به بازی این تیم می آید.(آن ها در مقابل تیم هایی چون نفت تهران با کمتر از هزار در استادیوم مواجه شدند.)

با همه این مسائل همچنان روند نزولی حضور هوادار در استادیوم های فوتبال ادامه دارد و اکثر بازی ها با سکوهای خالی ورزشگاه ها برگزار می شود.

در زیر با مشاهده هواداران تیم های مختلف تعداد پایین آن ها را نسبت به دیگر کشورها مشاهده خواهید کرد.

* تراکتورسازی

گسترش(۲۰ هزار نفر)، مس(۵۰ هزار)، سایپا(۱۵ هزار)، ملوان(۲۵ هزار)، نفت(۱۰ هزار)، فولاد(۴۵ هزار)، استقلال(۶۵ هزار)

مجموع: ۲۳۰ هزار نفر(۳۲ هزار و ۸۷۰ نفر هر بازی)

نکته: از آن جا که در بازی های خارج از خانه هم طرفداران تراکتور حضور دارند باید حداقل ۲۰ درصد هواداران بازی های خارج از خانه همه تیم ها را به نام تراکتورسازان ثبت کنیم. اما در لیست فوق محسوب نکردیم.

* پرسپولیس

تراکتور(۶۰ هزار)، مس کرمان(۳۰ هزار)، سایپا(۹ هزار)، ملوان(۲۵ هزار)، نفت(۲۵ هزار)، فولاد(۳۰ هزار)، استقلال(۱۰۰ هزار)، گسترش(۳۰ هزار)، داماش(۱۵ هزار)، راه آهن(۵ هزار)، استقلال خوزستان(۱۰ هزار)

مجموع ۲۵۴ هزار نفر(۲۹ هزار و ۵۰۰ نفر هر بازی، بدون احتساب دربی ۲۳هزار نفر)

نکته: در احتساب بازی های تیم پرسپولیس بازی های خارج از خانه در کرج و تختی را به حساب این تیم واگذار کردیم. چون تیم های نفت، راه آهن و سایپا طرفدار قابل ملاحظه ای ندارند. البته در بازی با تراکتور ۲۰ درصد و بازی با استقلال باید ۴۰ درصد از گنجایش را به حساب رقیب واریز کنیم. با این حال ما تماشاگران پرسپولیس در خانه که در اصفهان و قم را حساب نکردیم.

* استقلال

سپاهان(۶۵ هزار)، صبا(۱۷ هزار)، راه آهن(۱۰ هزار)، مس کرمان(۷ هزار)، سایپا(۳ هزار)، نفت(هزار)، فولاد(۱۵ هزار)، پرسپولیس(۱۰۰ هزار نفر)، ملوان(؟)

مجموع: ۲۰۴.۵ نفر(۲۵.۵ هزار نفر، بدون احتساب دربی ۱۴.۹ نفر)

با احتمال حضور ۵ هزار نفری در بازی میان هفته با ملوان میانگین کلی این تیم در نیم فصل را باید ۲۳ هزار و ۳۰۰ نفر محاسبه کنیم.

* بقیه تیم ها

تیم سپاهان در مجموع بازی هایش از ۲ هزار تا ۱۲ هزار نفر طرفدار داشت و با بیش از ۶ هزار نفر در هر بازی رتبه چهارم را کسب کرد. در رتبه پنجم داماشی ها ایستادند که بدون احتساب حضورشان در بازی مقابل ملوان با ۵ هزار و ۸۰۰ نفر در هر بازی حمایت خودشان را از تیم شهرشان ابراز داشتند.

تیم سپاسی نسبت به سابق طرفداران بیشتری را به خود جذب کرد و با ۴ هزار و ۸۰۰ نفر در هر بازی بالاتر از فولاد و استقلال خوزستان قرار گرفت که به طور تقریبا مساوی ۴ هزار و ۷۰۰ نفر را وارد ورزشگاه کردند.

اما ملوانی ها برخلاف سالیان گذشته دیگر رغبتی به حضور در ورزشگاه پیدا نمی کنند و مشکلات و حاشیه های این تیم با عدم حضور هواداران بیشتر هم شده است. در این فصل به طور میانگین ۴ هزار نفر از بازی های این تیم استقبال کردند. آنها هر چند هنوز در مقابل استقلال و پرسپولیس در انزلی قرار نگرفتند که میانگین تیمی خود را افزایش دهند، اما روی کاغذ حتی از ذوب آهن کم طرفدار هم پایین تر ایستادند که با احتساب دو بازی با سرخابی های پایتخت میانگین خود را به ۴ هزار و ۲۰۰ نفر رساند. امری که تیم مس از آن برخوردار نبود تا میانگین ضعیف ۲ هزارو ۲۸۰ نفر را ثبت کند.

در زیر آمار همه تیم ها را می بینید.

۱. تراکتورسازی: ۷ بازی ۳۲ هزار ۸۵۰ نفر

۲. پرسپولیس: ۱۲بازی ۲۹ هزار و ۵۰۰ نفر

۳. استقلال: ۸ بازی ۲۵ هزار و ۵۰۰ نفر

۴. سپاهان: ۸ بازی ۶ هزار و ۵۰۰ نفر(یک بازی بدون تماشاگر ثبت نشد)

۵. داماش ۸ بازی ۵ هزار و ۷۵۰ نفر

۶. فجرپاسی ۸ بازی ۴ هزار و ۸۰۰ نفر

۷. فولاد خوزستان ۷ بازی ۴ هزار و ۷۰۰ نفر(دربی اهواز برای هردو تیم ثبت شد)

۸. استقلال خوزستان ۹ بازی ۴ هزار و ۷۰۰ نفر(دربی اهواز برای هردو تیم ثبت شد)

۹. ذوب آهن ۷ بازی ۴ هزار و ۲۰۰ نفر

۱۰. ملوان ۷ بازی ۴ هزار نفر

۱۱. صبا ۸ بازی ۳ هزار نفر

۱۲. گسترش فولاد ۸ بازی ۲ هزار و ۷۵۰ نفر

۱۳. مس کرمان ۷ بازی ۲ هزار و ۳۰۰ نفر

۱۴. ۱۵ .۱۶ تیم های سایپا، راه آهن و نفت به دلیل عدم داشتن هوادار و حضور کمتر از ۵۰۰ نفری در بازی هایشان محاسبه نشدند.