در شرایطی که مقام معظم رهبری دائم از اقتصاد مقاومتی میگویند و کشور در شرایط تحریم به سر میبرد، وزارت ورزش دلیلی برای کاهش هزینههای خود نمیبیند.
بازیهای ضعیف و باختهای غمانگیز فوتبالیستهای کشورمان که متاسفانه لقب ملیپوش را با خود به یدک میکشند به یکباره با یک گل شانسی! در یک بازی کاملا ابتدایی به فراموشی سپرده میشود و مسئولان را ذوق زده میکند.
روز گذشته بود که خبر اهدای ۲۰ میلیون تومان به هر یک از بازیکنان از سوی وزارت ورزش نقل محافل شد. دیری نپایید که فدراسیون فوتبال هم نزدیک به ۵ میلیون تومان به هریک از فوتبالیستهای عزیز! اهدا کرد.
تک گل ایران در برابر کره جنوبی آنقدر مسئولان وزارت ورزش را ذوق زده کرده که چشم بسته با وجود پولهای میلیاردی که به همین بازیکنان داده میشود تا از آبروی کشورمان دفاع کنند، برایشان چکهای چند ده میلیونی میکشند.
این در حالی است که دیگر ملیپوشان در رشتههای مختلف ورزشی با وجود نتایج بسیار عالی در بازیهایی نظیر المپیک و غیره کماکان با مشکلات مالی مواجه هستند. در خصوص اینکه پولهای هزینه شده در فوتبال از جیب بیت المال است یا شخصی و اینکه آیا بازخواستی قرار است از وزیر مربوطه شود یا خیر با تعدادی از مسئولان و نمایندگان در میان گذاشتیم که اولین گفتوگو در ادامه میآید:
ایرج ندیمی، عضو هیئت رئیسه فراکسیون ورزش مجلس در خصوص پاداش ۲۴ میلیونی وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال به بازیکنان تیم ملی گفت: بسیاری از مردم از تفاوت بین ورزشکاران در ورزشهای مختلف همواره گلهمند هستند. ما عموما با این نکته روبرو هستیم که از ورزش های مدال آور یا قهرمانانی یا حتی ورزشهای جمعی مثل والیبال و بسکتبال و مانند فوتبال حمایت نمی شود گله دارند و این گله هم به حق است و ما باید بدانیم که از چه ورزشی و برای چه منظور حمایت می کنیم.
این نماینده با طرح این سئوال که آیا رویکرد ما به ورزش تشویق مردم برای روی آوردن به ورزشهای حرفه ای است و یا می خواهیم باب سلامت و تندرستی را از طریق ورزش گسترش دهیم گفت: اولین مساله ای که باید به آن پاسخ داد این است که ما در راستای حمایت از ورزشکاران باید این حقیقت را درک کنیم که حمایت و یا عدم حمایت از ورزش هایی که گاهی به اندازه یک فوتبالیست از آنها حمایت نمی شود، می تواند آثار مخربی را در جهت رویکرد ها و قهرمان سازی ها بوجود می آورد. همین فوتبال هم می بینم که با یک شکست از لبنان سایه غم را بر سر همه دوستداران ورزش افکنده می شود و گاهی هم با یک برد تمام گذشته فراموش
می شود.
وی افزود: اما علی رغم بی عدالتی هایی که وجود دارد ورزش هایی مثل فوتبال دارای ظرفیت هایی هستند که برخی از رفتارهای ما تابع آنهاست و به تعبیر دیگر متاسفانه برخی از اشخاص به لحاظ اینکه در رابطه با اکثریتی از مردم که به فوتبال توجه دارند و متاسفانه این موضوع هم یک پدیده ای جهانی است و به پشتوانه اجتماعی توجه بیشتری به این ورزش می کنند.
ندیمی ادامه داد: اما اینکه آیا اساسا این پولها داده می شود و از کدام محل داده می شود و آیا واقعا می تواند برای اینکه همین فوتبالیست ها با همان تلاشی که در این بازی از خود نشان داده اند دوباره همین فعالیت را انجام بدهند، سئوالی است که باید بدان پاسخ داده شود.
این نماینده تصریح کرد: محل و روش این پرداخت و منبع و آثار پول های میلیاردی که در فوتبال می شود بایستی مورد تحقیق قرار بگیرد که از کجا آمده است.
رئیس کمیسیون باشگاه های ورزشی مجلس گفت: یکی از مسائلی که به فراکسیون ورزش ارجاع داده شده است همین موضوع است و امیدواریم که رویه ما در نوع ورزش همگانی چه حرفه ای و قهرمانی و چه آموزشی طوری باشد که آینده سازی بکنیم. در بحث ورزش باید اسپانسر ها و حمایت های مالی کاملا مشخص بشود. بنده چندین بار این مساله را در فراکسیون ورزش مطرح کرده ام و در آینده هم می توان این مسائل را بررسی کرد زیرا حمایت ما از ورزش به طور طبیعی به لحاظ یک پدیده قابل اعتنا از سو و یک پدیده ای که باید پاسخی در خصوص حمایت ها داشته باشد، نکته ای نیست که از آن گذر کنیم و در جلسات آتی به طور مفصل به آن خواهیم
پرداخت و سعی خواهیم کرد که از مسئولان ذی ربط واپرس این مطالب را داشته باشیم.
آقای وزیر چکهای میلیونی را از جیب چه کسی دادید؟
هیئت رئیسه فراکسیون ورزش مجلس: باید محل این پولها مشخص شود
تک گل ایران در برابر کره جنوبی آنقدر مسئولان وزارت ورزش را ذوق زده کرده که چشم بسته با وجود پولهای میلیاردی که به همین بازیکنان داده میشود تا از آبروی کشورمان دفاع کنند، برایشان چکهای چند ده میلیونی میکشند.