جباری بدون حکم در استقلال چه‌کار می‌کند؟

مجتبی جباری ستاره سابق استقلال پس از چند سال دوری، اواخر سال گذشته بار دیگر به تیم محبوبش بازگشت تا در کادرفنی فعالیت کند.

در شرایطی که پیش از این هم صحبت از حضور جباری به عنوان مدیر فنی تیم بود، چندی پیش خبر دادیم که او قرار است با حفظ دستیاری میودراگ بوژوویچ همان سمتی که مطرح شده بود را این بار در تیم‌های پایه به عهده بگیرد و مدیرفنی آکادمی استقلال شود.

پس از بازدید مدیران باشگاه از امکانات آکادمی و در شرایطی که جباری هم آن‌ها را همراهی می‌کرد، پیگیری‌ها نشان می‌دهد زیدان آسیا ماموریت جدیدش را هم شروع کرده و مشغول سر و سامان دادن به امور آکادمی و جمع آوری داده‌ها و یکسری امکانات مورد نیاز است. این درحالی است که هنوز هیچ حکم برای سمت جدید جباری صادر نشده و مدیران باشگاه به وی گفته‌اند کارش را شروع کند و به زودی حکمش را هم می‌زنند.  

 عنوان شمارش معکوس برای معرفی مجتبی جباری به عنوان مدیرفنی آکادمی باشگاه استقلال آغاز شده است ولی هشت شاکی خودش زودتر از صدور حکم، دست به کار شده!