آماری از تعداد غایبان تمرین امروز استقلال

تیم فوتبال استقلال روز گذشته از عربستان به تهران بازگشت و از ساعت 11 امروز (چهارشنبه) مراحل آماده‌سازی این تیم برای دیدار مقابل ذوب‌آهن از سر گرفته شد.

* در این تمرین، محمدحسین اسلامی و مهرداد محمدی به دلیل مصدومیت حضور نداشتند و در کلینیک مراحل درمانی را دنبال می‌کردند. هر دو بازیکن یادشده در دیدار برابر ذوب‌آهن اصفهان غایب خواهند بود.

* مسعود جوما بازیکن کنیایی استقلال که چند هفته‌ای به دلیل مصدومیت دور از میادین بود، در تمرینات گروهی شرکت کرد.

* آرش رضاوند دیگر مصدوم استقلال در محل تمرین آبی‌پوشان حضور داشت، اما با تیم تمرین نکرد و تحت نظر پزشکان بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم استقلال یکشنبه هفته آینده در چارچوب هفته بیست‌وسوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در اصفهان به مصاف ذوب‌آهن می‌رود.