آخرین وضعیت مصدومان پرسپولیس

در هفته‌های اخیر با مشکلات مصدومیت بازیکنان کلیدی خود مواجه بوده و این مسئله، عملکرد تیم را تحت تأثیر قرار داده است. در آستانه دربی ۱۰۵ مقابل استقلال، بازگشت چند مهره مهم می‌تواند خبر خوبی برای اسماعیل کارتال و هواداران این تیم باشد.

دو وینگر تأثیرگذار پرسپولیس، اوستون اورونوف و امید عالیشاه، پس از مصدومیت‌های اخیر، آماده بازگشت به تمرینات گروهی شده‌اند. این دو بازیکن می‌توانند در صورت تأیید کادر فنی، در دربی حساس پایتخت مقابل استقلال به میدان بروند.

روز گذشته، وحید امیری نیز که مدتی به دلیل مصدومیت دور از میادین بود، به تمرینات گروهی اضافه شد. همچنین میلاد سرلک بدون مشکل برای این بازی آماده است و تنها سعید صادقی هنوز شرایط ایده‌آل را ندارد و حضورش در دربی قطعی نیست.

اسماعیل کارتال، سرمربی پرسپولیس، ممکن است از این بازیکنان در ترکیب اصلی استفاده نکند، اما در طول بازی و بسته به شرایط، فرصت بازی را در اختیار آن‌ها قرار دهد. بازگشت این ستاره‌ها می‌تواند خیال کادر فنی را برای این نبرد حساس تا حد زیادی راحت کند.