- ششمین روز پس از افتتاحیه رسمی آغاز به کار المپیک لندن با حاشیه های جالبی همراه بود؛
* محصولات چینی، المپیک را قبضه کرد! ۶۵ درصد از محصولات المپیک، ساخت چین است از جمله این کالاها پرچم و اسباب بازی های حاضر در مسابقات است.
* تیم ملی فوتبال زنان ژاپن پس از اظهارات سرمربی تیمش مبنی بر دوم شدن تعمدی در گروه خود برای ممانعت از سفر به اسکاتلند از محرومیت توسط فیفا گریخت.
تساوی بدون گل ژاپن مقابل آفریقای جنوبی باعثشد تا قهرمان جهان پس از سوئد در مکان دوم گروه خود قرار بگیرد و در مرحله یکچهارم نهایی در انگلیس با برزیل دیدار کند.
فیفا یک روز فرصت داشت تا اظهارات ساساکی را بررسی کند اما هیچ اقدامی در این خصوص انجام نداد.
* وو مینژیا ۲۶ ساله مدال طلای شیرجه موزون سکوی ۳ متر را در رقابتهای شیرجه بانوان المپیک لندن از آن خود کرد تا اولین شیرجهروی تاریخ باشد که در ۳ المپیک متوالی مدال طلا را به گردن میآویزد.
والدین وی برای مطمئن شدن از موفقیت دخترشان سرطان مادرش را که به مدت ۸ سال با آن گریبانگیر است، از وی مخفی کردند، این خانواده همچنین خبر مرگ مادربزرگ این قهرمان چینی را نیز از او مخفی نگه داشتند.
* دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه مذاکرات خود را در طول برگزاری رقابتهای المپیک ادامه خواهند داد.
طرف انگلیسی امروز همتایش را برای مذاکره در داونینگ استریت، دفتر نخست وزیری ملاقات خواهد کرد؛ او همچنین در نظر دارد در جریان تماشای رقابتهای جودو در المپیک پارک نیز این مذاکرات را ادامه دهد، پوتین یکی از جودوکاران سابق روسیه و از هواداران پر و پا قرص این رشته است.
* دوچرخهسوار ۲۸ ساله پس از تصادف با اتوبوسی که خبرنگاران را به محل برگزاری مسابقات میبرد، جان سپرد. این تصادف روز گذشته نزدیک ساعت ۱۹:۳۰ به وقت لندن در خیابان راکولت در تقاطع خیابان A۱۲ شرقی رخ داد.
تحقیقات پلیس برای یافتن علت حادثه آغاز شده است و یک مرد حدوداً ۶۰ ساله در ساعت ۲۱:۲۸ دقیقه به وقت لندن در همان محل دستگیر شد که به نظر میرسد به دلیل رانندگی خطرآفرین باعثمرگ این دوچرخهسوار بوده است.
* ۸ بدمینتونباز به دلیل خدشه دار کردن روح المپیک و باخت تعمدی در این رقابتها از سوی فدراسیون جهانی این رشته تذکر جدی دریافت کردند و از دور مسابقات کنار گذاشته شدند، اما به آنها اجازه داده شد در لندن بمانند.
وانگ ژیائولی و یو یانگ از چین، گریسیا پولی و میلیانا جوهری از اندونزی، جونگ کیونگ یون، کیم ها نا، ها جونگ یون و کیم مین جونگ از کرهجنوبی ۸ ورزشکاری بودند که به دلیل باخت تعمدی برای رسیدن به قرعه بهتر در مرحله بعد ادامه مسابقات را از دست دادند.
* تیم دونفره روئینگ بانوان انگلیس روز گذشته موفق شد اولین مدال طلای کاروان بریتانیا در المپیک ۲۰۱۲ لندن را به ارمغان آورد.
در عرض ۲۴ ساعت پس از موفقیت تاریخی این دو نفر رویال میل(پست سلطنتی) تمبرهایی را با عکس هلن گلور و هیثر استنینگ به چاپ رساند تا موفقیت این دو بانوی روئینگی بریتانیا را که موفق شدند اولین مدال طلای کاروان المپیک بریتانیا را برای کشورشان به ارمغان آورند، ارج نهد.
* بوکسورهای آمریکایی، ونزوئلا و کلمبیا در کنار جایگاه خبرنگاران حضور داشتند و مسابقات را تماشا میکردند. آنها پس از اینکه داور علی مظاهری را بازنده این دیدار اعلام کرد به نحوه قضاوت داور اعتراض کردند. نکته جالب توجه اینکه ماموران ارتش انگلیس در سالن مسابقات حضور داشتند و از نزدیک مبارزات را نگاه میکردند.
پس از اینکه داور مسابقه نتیجه بازی را به سود بوکسور کوبایی اعلام کرد برای چند دقیقه جو سالن مسابقات به هم خورد و تماشاچیان به نحوه قضاوت داور اعتراض شدید کرده و خواستار ادامه بازی شدند.
پس از اینکه مسابقه به پایان رسید بوکسور کوبایی بیرون از سالن مسابقات کنار مربی خود حضور داشت. بوکسور کوبایی برای پاسخ به سئوال خبرنگاران با مربی خود مشورت میکرد و پس از آن پاسخ اصحاب رسانه را میداد.
* آمارهای صنعت گردشگری نشان می دهد بازیهای المپیک لندن ظاهرا به علت هشدارها در مورد ایجاد بی نظمی در سفر و افزایش بهای هتل ها، گردشگران را از مرکز شهر لندن رانده است.
دولت انگلیس امیدوار است قراردادهایی به ارزش بیش از یک میلیارد پوند در المپیک منعقد کند و طی دو تا سه سال آینده ۱۳ میلیارد درآمد کسب کند. برگزاری بازیهای المپیک لندن ۳/۹ میلیارد پوند هزینه داشته است.
* هیروشی هوکتسو سوارکار ژاپنی رشته درساژ پیرترین ورزشکار مسابقات است. وی با ۷۱ سال سن پیرترین ورزشکار ۹۲ سال اخیر بازیهای المپیک است که در این سن هنوز هم یک شانس کسب مدال محسوب میشود. هوکتسو ۴۸ سال پیش نخستین حضورش در رقابتهای المپیک را تجربه کرد.
* وقتی مدال آوران آمریکایی به کشورشان برگردند با حجم بالای مصاحبه های تلویزیونی، مطبوعاتی و جشن روبه رو می شوند اما در کنار تمام این ها اداره مالیات نیز برنامه خاصی برای این نفرات دارد. مدال آوران آمریکایی باید برای پاداشی که برای مدال های خود دریافت می کنند، مالیات بدهند.
هر مدال طلا ۲۵ هزار دلار پاداش و نزدیک ۹ هزار دلار مالیات خواهد داشت؛ هر نقره ۱۵ هزار دلار پاداش و پنج هزار و چهارصد دلار مالیات و هر برنز ۱۰ هزار دلار پاداش و ۳ هزار و پانصد دلار مالیات را در پی دارد.
شناسه خبر:
۱۲۹۷۷۰
حاشیه های ششمین روز المپیک لندن
پیرترین ورزشکار و دیدار دیوید کامرون و ولادیمیر پوتین در المپیک؛ اتفاقات روز گذشته لندن
سرویس ورزشی افکار نیوز
۰