![همه جوره ثابت شد حق به حقدار یعنی پرسپولیس رسید](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/s3KflZOaoTok/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRhIhWqdSrxi_XTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVy5MTpXhwBwo6PQyUKPNecQ,,/%D8%A8%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%AF+%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B4%E2%80%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87.jpg)
بهزاد داداشزاده پیشکسوت تیم پرسپولیس درباره قهرمانی تیم پرسپولیس در رقابتهای لیگ برتر بیست و سوم اظهار داشت: باعث خوشحالی است که حق به حقدار رسید. به خاطر اینکه تیم پرسپولیس انصافاً یک فوتبال روان رو به جلو و تماشاگر پسند را ارائه میکرد و هراسی از حریفانش نداشت. نمیخواهم ارزش کار دیگر تیمها را پایین بیاورم چون همه زحمت میکشیدند اما تیمی که فوتبال بازی میکرد پرسپولیس بود.
بازیکن قدیمی پرسپولیس اضافه کرد: دیگر باید دور و بر مسائل مربوط به ضرر کردن یا سود بردن از داوری را خط بکشیم. خوشبختانه برنامه تلویزیونی فوتبال برتر هم ثابت کرد که پرسپولیس بیشتر از این بابت ضرر کرده و کمتر سود برده است. به همین دلیل الان باید به فکر شادی کردن باشیم و اجازه ندهیم کسی شیرینی قهرمانی پرسپولیس را تلخ کند چون همه میدانند که پرسپولیس قهرمان واقعی و اصلی مسابقات لیگ برتر بود.
داداش زاده در پایان تاکید کرد: امیدوارم آقای درویش و دیگر مدیران باشگاه هرچه زودتر برای بحث تمدید قراردادها و یارگیری برای فصل آینده اقدام کنند تا پرسپولیس قدرتمندتری را در فصل آینده شاهد باشیم چون ما در آسیا باید حضور پیدا کنیم.