هادی چوپان در حال بنایی| بیوگرافی کامل هادی چوپان و همسرش

هادی چوپان، قهرمان مستر المپیا که فعالیت‌هایش در فضای مجازی نسبت به قبل بیشتر شده است تصویر جالبی به همراه یک متن در فضای مجازی منتشر کرد.

چوپان ملقب به گرگ پارسی تصویری از خودش به همراه یک کارگر ساختمانی در حال بنایی و گچ کاری منتشر کرد و واکنش جالبی به این شغل نشان داد.

هادی چوپان

بیوگرافی کامل هادی چوپان

هادی چوپان معروف به گرگ ایرانی؛ تنها بدنساز ایرانی است که به مسترالمپیا راه پیدا کرد و موفق به دریافت جوایز متعددی در سطح کشوری و جهانی شد. او که امروزه یکی از اسطوره‌های پرورش اندام جهان است در نوجوانی به دلیل شرایط سخت مالی خانواده‌اش، مشغول گچ‌کاری شد تا بتواند از عهده مخارج زندگی بربیاید.

هادی با وجود تمام سختی‌ها، نمونه بارز شخصی موفق است که توانست از صفر شروع کند و به موفقیت و قهرمانی‌های بسیاری در سطح کشوری و جهانی دست پیدا کند.

در این بخش از زندگینامه افراد موفق قصد داریم زندگینامه هادی چوپان، قهرمان پرورش اندام ایران را مورد بررسی قرار دهیم. پس در ادامه با ما در سایت جادوی باور همراه باشید.

عکس هادی چوپان

هادی چوپان متولد ۴ مهر ۱۳۶۶ است. او در روستای اَبنو شهرستان سپیدان در استان فارس، در یک خانواده پرجمعیت ۷ نفره متولد شد.

هادی از سنین نوجوانی در کنار برادر بزرگ‌ترش (حسن) مشغول گچ‌کاری بود؛ تا اینکه در ۱۳ سالگی به اصرار برادرش فعالیت در زمینه‌ ی بدنسازی را شروع کرد.

طبق گفته هادی، برادرش حسن همیشه مشوق او در این راه بوده است و در مسابقات هادی همواره او را حمایت کرده و به او انگیزه داده است.

هادی چوپان همواره اعلام کرده که حضرت علی (ع) الگوی او در زندگی است؛ شاید همین الگوی بی‌نظیرش باعث شده که صداقت او زبانزد همه اطرافیانش باشد.

هادی چوپان و همسرش

هادی چوپان سال‌ها پیش ازدواج کرده است و اکنون دارای دو فرزند است؛ یک دختر به نام نادیا و یک پسر به نام حافظ.

هادی عشق و احترام زیادی برای همسرش قائل است و بارها بر نقش پررنگ او در زندگی تأکید کرده است. به گفته خودش تنها دلیلی که باعث می‌شود او به کشورهای دیگر مهاجرت نکند، خانواده و خصوصاً همسرش هستند.

هادی اکنون ساکن شیراز است و مدیریت یک باشگاه بدنسازی که ادعای می‌کند بهترین باشگاه بدنسازی ایران است برعهده دارد.

هیکل هادی چوپان

شروع فعالیت بدن‌سازی

هادی چوپان در سال ۱۳۸۴ (۳ سال پس از شروع فعالیت حرفه‌ای) توانست قهرمانی بزرگسالان در استان فارس و مقام سوم کشوری را به دست آورد.

او سرانجام پس از چندین سال فعالیت حرفه‌ای در پرورش اندام، از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۵ عضو ثابت تیم ملی بدنسازی ایران شد.

یکی از بزرگ‌ترین ضعف‌های هادی، گوش‌هایش بود. هادی ضعف شنوایی داشت؛ اما هیچ‌وقت اجازه نداد این ضعف مانع او باشد.

هادی چوپان قبل از شروع فعالیت حرفه‌ای در بدنسازی، مدتی مشغول کشتی و بوکس بود. ضرباتی که در این ورزش‌ها به سرش وارد شد باعث شد شنوایی او ۲۰ درصد کاهش یابد.

مربیان هادی چوپان

در سال‌های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۷ وظیفه مربیگری هادی چوپان، با جمشید اوجی بود.

لازم به ذکر است که هادی از نظر جسمی خیلی ضعیف بود؛ ازاین‌ رو جمشید اوجی در ابتدای کار، او را جدی نمی‌گرفت. مصمم بودن هادی باعث شد تا نظر مربی‌اش تغییر کند و نهایت کمک خود را به او بکند. در واقع می‌توان جمشید اوجی را به‌ عنوان یک مربی که باعث شد اهداف هادی پررنگ‌ تر از قبل شوند معرفی کرد.

هادی در سال‌های ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۲ مربی نداشت.

از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶ علی نعمتی مربی وی بود. به گفته هادی چوپان، علی نعمتی یکی از تأثیرگذارترین مربی‌هایش بوده است.

از سال ۱۳۹۶ هنی رامبد مربی چوپان شد. او یک مربی ایرانی است که در آمریکا اقامت دارد. هنی رامبد یکی از معروف‌ترین مربی‌های این رشته است که برای تحقق رؤیای مستر المپیای آمریکا همواره به هادی کمک بسیاری کرده است.

مهم‌ترین مسابقات هادی چوپان

هادی در مسابقات کشوری، بارها توانست به مقام‌های قهرمانی و نایب‌قهرمانی دست یابد؛ اما او دستاوردهایی بزرگ‌تر از این را می‌طلبید.\

سن مارینو

در مسابقات سنگین‌وزن سن مارینو، هادی چوپان توانست به مقام دوم دست پیدا کند.

نکته جالب در مورد قهرمان مسابقات سن مارینو به‌ عنوان رقیب هادی چوپان، این است که ۳۷ کیلوگرم سنگین‌تر از هادی بود.

پس از این مسابقه، کای گرین که یکی از اسطوره‌های بدن‌سازی است، نزد هادی رفت و به او گفت: “از ناداوری‌ها ناامید و دلسرد نشو؛ تا زمانی که بتوانی میان مردم محبوبیت کسب کنی و مشهور شوی این ناداوری‌ها وجود دارد”. او اضافه کرد “شاید هنوز برای اینکه در جایگاه اول قرار بگیری جوانی، اما من می‌دانم که قهرمانی حق تو بود! بنابراین مغرور نشو و ادامه بده تا به حق خود برسی”.

هادی چوپان مستر المپیا

[هادی چوپان در مستر المپیا]

هادی چوپان در مسابقات مستر المپیای پرتغال، با مربیگری هنی رامبد حضور یافت.

در این مسابقات بسیاری از اسطوره‌های مستر المپیا شرکت داشتند؛ اما هادی توانست موفق به کسب مدال طلا شود.

این قهرمانی یکی از بزرگ‌ترین گام‌های او برای قهرمانی‌های بعدی به‌حساب می‌آید.

قبل از هادی، تنها بدنساز ایرانی که توانسته بود به مستر المپیا راه پیدا کند، بیت‌ الله عباس‌ پور بود. عباس‌پور در سال ۲۰۱۳ توانست در جایگاه هفدهم این مسابقات قرار بگیرد.

مستر المپیای آماتوری

در این مسابقات که در روسیه برگزار شد، هادی توانست به قهرمانی برسد و حکم ورود خود به مستر المپیای آمریکا را تأیید کند.

لازم به ذکر است که قهرمانی در این مسابقه باعث شد هادی چوپان یکی از پر امتیازترین افراد مسابقات مستر المپیای آمریکا باشد.

مسابقات کره جنوبی

هادی چوپان بنا بر قوانین و روابط ایران و آمریکا، امکان حضور در مستر المپیای ۲۰۱۷ آمریکا را نداشت.

یکی از اصلی‌ترین رقبای هادی، فلکس لوئیز است که توانست در ۶ دوره از مسابقات مستر المپیای آمریکا، موفق به کسب جایگاه قهرمانی شود.

فلکس لوئیز در مسابقات کره جنوبی نیز حضور داشت؛ ازاین‌ رو هادی تمام تلاش خود را کرد تا بتواند در برابر او موفق شود. در این مسابقه، با نا داوری، جایگاه اول به فلکس لوئیز تعلق گرفت.

جوایز و افتخارات هادی چوپان

هادی چوپان از آغاز فعالیت حرفه‌ای خود تا به کنون موفق به دریافت جوایز بسیاری شده است.

قهرمانی‌های متعدد هادی چوپان باعث شده تا او را با نام گرگ ایرانی یا پارسی بشناسند. برخی از مهم‌ترین افتخارات هادی به شرح زیر می‌باشد:

 مقام سوم مستر المپیا – سال ۲۰۲۱

مقام چهارم مستر المپیا – سال ۲۰۲۰

مدال برنز مستر المپیا – سال ۲۰۱۹

مقام نخست – مدال طلا در مسابقه ونکوور پرو کانادا – سال ۲۰۱۹

مدال طلا در مسابقه گرند پری کره جنوبی – سال ۲۰۱۸

مدال طلای مسابقه مستر المپیا در پرتغال – سال ۲۰۱۸

مدال نقره در دی اکسپو – سال ۲۰۱۸

نائب قهرمان – مدال نقره در مسابقه سن مارینو – سال ۲۰۱۷

مدال نقره در گرند پری – سال ۲۰۱۷

نقره مسابقه شروکلاسیک – سال ۲۰۱۷

طلای اورال مستر المپیا – سال ۲۰۱۷

قهرمانی در مسابقات مستر المپیا – سال ۲۰۱۶

 اورال مستر المپیا – سال ۲۰۱۶

طلای جهان – سال ۲۰۱۵

مدال طلای جهان – سال ۲۰۱۴

اورال آسیا – سال ۲۰۱۳

مدال طلای آسیا – سال ۲۰۱۳

مقام نخست – مدال طلای جهان – سال ۲۰۱۳

مدال نقره جهان – سال ۲۰۱۲

۳ مدال طلای کشوری

۲ مدال نقره کشوری

۱ مدال برنز کشوری

۱۵ طلای استانی در فارس و تهران

دلیل موفقیت هادی چوپان

هادی چوپان از ابتدای زندگی شرایط مساعدی نداشت؛ فقر مالی او را مجاب کرد که در سنین پایین مشغول کار شود.

او تنها توانست تحصیلات خود را تا مقطع دیپلم ادامه دهد. ناشنوایی ۲۰ درصدی هادی و استفاده از سمعک هم یکی از مشکلات گرگ پارسی بود.

در برابر همه این مشکلات و سختی‌های راه، هادی هیچ‌گاه دست از تلاش نکشید. شاید علاقه زیادی که از کودکی به رونی کلمن و آرنولد داشت اهداف او را شکل داد.

هادی چوپان بارها شکست خورد و به دلیل ناداوری‌ها، حق او پایمال شد؛ اما این شکست‌ها هیچ‌گاه باعث نشد او روحیه خود را از دست دهد.

شکست‌های هادی درواقع گامی فراتر از موفقیت بود؛ زیرا همین شکست‌ها و بی‌عدالتی‌ها موجب شد او با قدرت بیشتری راه خود را ادامه دهد.

پشت این ظاهر تنومند و موفقی که امروز هادی دارد، شکست‌هایی است که هیچ‌گاه قلب رئوف او را ناامید نکرده است. همین امید و پشتکار او درنهایت باعث شده که علاوه بر موفقیت، به محبوبیت میان مردم هم برسد.