![اسپانسر جدید رئال مادرید انتخاب شد+ عکس](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/cpIPJT6WxLYR/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRi0rjF0-hBYWXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVq8m4_4rYPbd_T-CgKqtqLQ,,/%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84+%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF.jpg)
باشگاه رئال مادرید با انتشار بیانیهای از آغاز همکاری و شراکت تجاری این باشگاه با شرکت خودروسازی بی ام و خبر داد.
تا فصل گذشته و از 19 سال قبل دیگر خودروساز آلمانی، شرکت آئودی شریک تجاری کهکشانیها بود و از این پس BMW خودروی بازیکنان رئال مادرید را تأمین خواهد کرد. شراکت خودروساز آلمانی با قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا در دسته اسپانسر ینگ جهانی قرار دارد و دامنه این شراکت تنها از شراکت رئالیها با دو اسپانسر دیگرشان، آدیداس و خطوط هوایی امارات محدودتر است.
شرکت بیامو به موجب قراردادی که با کهکشانیها بسته است امکان استفاده از خودروهای صد درصد برقی خود شامل مدلهای iX، i4، i3، i7 و iX1 را در اختیار بازیکنان و اعضای کادر فنی باشگاه رئال مادرید قرار میدهد.